Vine prapadul pentru toti angajatii de la stat sau privat care au salariul sub aceasta suma. Vor avea si mai putini bani din luna martie. Cum este posibilVine prapadul pentru toti angajatii de la stat sau privat, iar cei mai afectati vor fi cei cu salariul sub 3000 lei. Vor ramane cu si mai putini bani din luna martie, la final de luna din cauza scumpirilor. La cei cu venituri mici se va simti cel mai mult.

Acesta este cel mai scump aliment din România în 2024. Prețul a ajuns la un nivel record în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

Rata anuală a inflației în luna ianuarie 2024 a crescut la 7,4% față de aceeași lună din anul 2023. Iar asta se reflectă cel mai mult în buzunarul românilor.

Sunt produse, dar și alimente care au ajuns la niveluri record. Serviciile s-au scumpit și ele, dar și alte lucruri. Totuși unde se resimt cel mai rău scumpirile?

Datele publicate de INS arată serviciile s-au scumpit de la an la an cu 10,9%, mărfurile nealimentare cu 7,36% şi alimentele cu 5,6%. Ce înseamnă asta pentru buzunarele românilor?

Presiunea este una cu adevărat mare. Prețul pentru anumite produse a…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema