Videoclip: Scarlet Aura feat. Ralf Scheepers


Film─ârile au avut loc ├«ntr-un loc foarte special plin de istorie l├óng─â Bucure╚Öti ╚Öi au continuat timp de 16 ore, chiar ├«nainte de repeti╚Ťiile pentru evenimentul Rock United organizat de Scarlet Aura, ├«n care Ralf ╚Öi Doro Pesch au fost invita╚Ťii speciali.

<> este, cu siguran╚Ť─â, una dintre cele mai impresionante piese pe care Mihai D─ânciulescu le-a scris pentru Scarlet Aura, iar s─â ├«l avem pe Ralf cu noi ├«i confer─â o greutate ╚Öi ├«nsemn─âtate aparte. Este o pies─â puternic─â pe care am f─âcut-o cu inten╚Ťia de a ar─âta c├ót de serio╚Öi suntem pe scena heavy metal ╚Öi cum vom continua s─â lupt─âm pentru dreptul nostru de a fi aici, de a c├ónta ╚Öi de a face oamenii ferici╚Ťi cu muzica noastr─â.

Ralf este un artist impresionant ╚Öi, de asemenea, un bun prieten pe care trebuie s─â ├«l pre╚Ťuim, s─â ├«l iubim ╚Öi s─â ├«l respect─âm foarte mult, unul dintre pu╚Ťinii care ne sunt al─âturi ╚Öi care se pot baza ├«ntotdeauna pe noi. Sper─âm s─â v─â bucura╚Ťi de pies─â ╚Öi de videoclip la fel de mult ca ╚Öi noi, un videoclip pe care l-am realizat cu prietenii no╚Ötri talenta╚Ťi Laurentiu Tomoroga, Roberto Stan ╚Öi Paul Decu” – Scarlet Aura.

Scarlet Aura┬áeste trupa heavy metal rom├óneasc─â ce abordeaz─â un concept pe placul fanului de metal, dar ╚Öi al ├«ntregii familii datorit─â compozi╚Ťiilor, a vocii feminine puternice ╚Öi a pove╚Ötii din spatele melodiilor, toate acestea combinate cu produc╚Ťia ╚Öi sunetul modern ce ofer─â o nou─â perspectiv─â, un acel ceva special ╚Öi diferit mai ales prin ultima crea╚Ťie, o trilogie conceptual─â at├ót muzical─â, c├ót ╚Öi literar─â.

Citeste continuarea pe www.infomusic.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Georgian Caraman, primar Babadag: ÔÇ×Noul viceprimar, Florentin Cotoc, ales de Consiliul local, se va ocupa de cur─â╚Ťenia ╚Öi ordinea public─â din ora╚ÖÔÇŁ

Urmatoarea stire

Rusia s─â ├«nceteze imediat ┼či necondi┼úionat aceast─â agresiune din Ucraina

Stiri pe aceeasi tema