Videoclip: Måneskin – GOSSIP ft. Tom Morello


Filmările acestui clip s-au viralizat cu ceva vreme în urmă, deoarece solitul Maneskin, Damiano David, s-a tuns în faţa camerei special pentru clip şi s-a postat în social media cu noul look. Adio plete, bine ai venit păr scurt şi cercei mai proeminenţi. Videoclipul “GOSSIP” concentrează o sumedenie de arhetipuri de rebeli, dar şi de “normies”, toţi salivând la membrii formaţiei Maneskin şi lingând peretele de sticlă în spatele căruia se află artiştii.

Apar femei dezbrăcate, corporatişti, doamne în vârstă, gotheri, militari, oameni cu ticuri, călugăriţe şi imitatori de Elvis. Melodia e foarte catchy, dar sună cumva familiar, a alte track-uri Maneskin. Tom Morello apare târziu în videoclip, în postura paznicului care se uită pe camera de filmat la imagini cu artiştii şi publicul în răzmeriţă. El salvează ziua cu un solo pe cinste, cu nelipsitele efecte “wah” care s-au consacrat. La final avem şi o surpriză: toţi membrii formaţiei se dezbracă de tot, în frunte cu Damiano.

Acesta este cel mai nou single de pe noul album, “Rush!”, care va debuta pe 20 ianuarie. Până acum am ascultat single-ul “La Fine”, dar şi “The Loneliest” la final de an 2022. La mijlocul anului trecut Damiano şi ai lui ne-au oferit o melodie compusă pentru coloana sonoră a filmului “Elvis”. E vorba despre un cover după “If I Can Dream” de la Elvis Presley.

Maneskin e activă de doar câţiva ani, 5-6 mai precis şi a început pe străzile Romei ca un grup de adolescenţi. În câţiva ani ajungea în finala X Factor Italia, câştiga SanRemo 2021 şi apoi Eurovision 2021. Formaţia a primit între timp 48 de discuri de aur, 253 de platină şi 18 de diamant. În ultimul an a strâns 7 miliarde de stream-uri şi distincţia de “a doua cea mai populară piesă de pe TikTok în 2021”.

Citeste continuarea pe www.infomusic.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Peste zece mașini de lux ale fraților Tate au fost ridicate. Platformele au făcut mai multe drumuri FOTO

Urmatoarea stire

Puya, despre decesul fratelui său: “Nu pot să-i șterg numărul din telefon”

Stiri pe aceeasi tema

Videoclip: Cheloo – Ritmuetot

iUmor revine pe micile ecrane, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, cu un nou sezon de comedie totală.…