Videoclip: Florian Rus – Dulce greșeală

“Dulce greșeală”, prima piesă de pe EP-ul “Flacăra mea geamănă”, vorbește despre începutul unei pasiuni arzătoare. Descrie ce simți atunci când știi că e periculos ce se întâmplă dar îți place prea mult să te poți opri”, ne spune Florian Rus

Piesa a fost compusă de Florian Rus, alături de Bogdan Tudor și Costel Dominteanu, producția finală fiind realizată de către Costel Dominteanu, producătorul piesei “Llamame” sau “Una Favela”.

Florian Rus este unul din cei mai căutați songwriteri din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi – “Străzile din București”. La sfârșitul anului 2021, Florian lansa alături de JO piesa “Dacă m-ai iubit cândva”, care s-a bucurat de sprijinul celor mai mari radiouri din țară, încă de la lansare. Recent, noul single “Partea mea de vină” se bucură de un real succes, fiind prezent în toate playlist-urile radiourilor și în Top 10 Weekly Radio Charts Media Forest săptămâni la rând.

Citeste continuarea pe www.infomusic.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Dreptul la avort, abrogat în SUA prin decizia Curții Supreme

Urmatoarea stire

Cristiano Ronaldo nu lasă fotbalul nici măcar în vacanță! Clubul din La Liga care l-a “găzduit” pe portughez

Stiri pe aceeasi tema