Videoclip: Alina Eremia x Oscar

Muzicienii ajung la inimile ascult─âtorilor prin piesele create. Uneori, ├«ns─â, nu este de ajuns, astfel c─â arti╚Ötii apeleaz─â la documentare prin care ├«╚Öi invit─â fanii ├«ntr-o lume mai intim─â. Este ╚Öi cazul Alinei Eremia care a lansat “In Zadar (Behind the Music)”, un material ce documenteaz─â o s─âpt─âm├ón─â ├«n ora╚Öul Zadar din Croa╚Ťia.

Alina ├«mpreun─â cu c├ó╚Ťiva tineri talenta╚Ťi au locuit ├«n aceea╚Öi cas─â ╚Öi au pus la cale proiecte interesante, au compus muzic─â, s-au bucurat de momente pline de distrac╚Ťie ╚Öi energie, ar─ât├ónd ├«n acela╚Öi timp ╚Öi latura uman─â, emo╚Ťional─â a artistului de pe scen─â. Prin intermediul acestui documentar, Alina a vrut ca fanii s─âi s─â o cunoasc─â mai bine, s─â devin─â persoana din “spatele camerei” ╚Öi s─â stabileasc─â o rela╚Ťie mai autentic─â cu cei care-i ascult─â muzica.

Muzica nu este uitat─â, bine├«n╚Ťeles, ea fiind laitmotivul materialului video. Alina are de g├ónd s─â lanseze ╚Öi piese ├«n limba englez─â, iar sejurul din Croa╚Ťia a fost mediul perfect pentru a crea o muzic─â diferit─â de cea cu care ╚Öi-a obi╚Önuit ascult─âtorii. Fanii pot auzi ├«n exclusivitate p─âr╚Ťi din piesele ce au luat na╚Ötere ├«n Croa╚Ťia, urm├ónd ca Alina s─â lanseze un EP cu muzic─â creat─â pe parcursul documentarului, ├«n aceast─â toamn─â.

Lista de autori a fost alc─âtuit─â din Taneisha Jackson, Alex Hosking, Georgia Meek, Kristin Marie, Oli Som, ├«n timp ce partea de produc╚Ťie a fost realizat─â de Alex Parker, Alex Ghinea (911) ╚Öi Costin Dominteanu (Domino), trei produc─âtori rom├óni cu multiple locuri ├«nt├ói pe radio.

“Se ├«mplinesc deja ani de c├ónd ├«mi doresc s─â lucrez serios la proiectul meu ├«n limba englez─â, dar niciodat─â nu am g─âsit timpul, resursele, contextul ├«n care s─â se ├«nt├ómple. Anul asta nu am mai am├ónat. M-am retras ├«n Zadar, Croa╚Ťia, ├«mpreun─â cu o echip─â de oameni frumo╚Öi ╚Öi talenta╚Ťi, ╚Öi am f─âcut muzic─â.
Sunt str─âini care se transform─â ├«n prieteni ╚Öi prieteni care devin familie. Timp de o s─âpt─âm├ón─â, am convie╚Ťuit, am compus ├«mpreun─â de diminea╚Ťa p├ón─â ni se ├«nchideau ochii, am c├óntat, am dansat, am g─âtit, am petrecut ├«mpreun─â, am uitat de lume, de telefon, de responsabilit─â╚Ťi. Am fost ├«n tripul nostru.
Sunt norocoas─â c─â fac ceea ce iubesc ╚Öi ├«nt├ólnesc oameni care m─â inspir─â ╚Öi las─â o amprent─â frumoas─â ├«n via╚Ťa mea”, a scris Alina pe pagina sa de Facebook.

Alina Eremia este una din cele mai iubite artiste din Rom├ónia,┬ádar ╚Öi unul din cele mai mari proiecte muzicale, av├ónd o serie impresionant─â de hituri pe radio ╚Öi peste 500 de milioane de vizualiz─âri pe YouTube. Hit-uri precum “Noi” sau “Dependen╚Ťa mea” sunt incluse pe albumul “DEJA VU”, premiat cu “Best Album” la The Artist Awards 2021.

De-a lungul timpului Alina Eremia a înregistrat colaborări de succes cu Grasu XXL, Vunk, Mark Stam, Vescan, Raluka, Nane, Faydee sau Connect-R.

VIDEO: Alina Eremia – ├Än Zadar

Citeste continuarea pe www.infomusic.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

AMD vor continua să lanseze procesoare Ryzen 5000 în 2023!

Urmatoarea stire

Un copil disp─ârut din Gala┼úi a fost g─âsit ├«n Gara de Nord Bucure┼čti

Stiri pe aceeasi tema