VIDEO. Un pacient ieșit din moarte clinică spune că l-a văzut pe diavol. Detalii șocanteO poveste tulburătoare este relatată de un medic chirurg care a operat un pacient intrat în moarte clinică. Doctorul a povestit într-un scurt clip video ce i-a spus pacientul imediat după ce și-a revenit în simțiri.


In articol:


Povești foarte rare ies la suprafață în privința experiențelor de la limita morții, când oamenii își amintesc ce au trăit în momentele de moarte clinică.

Citește și: Calistrat Chifan a mărturisit că s-a întâlnit cu Satana: „Mititel, negru, cu pălărie pe cap…”

O astfel de poveste a fost raportată de un medic care a aflat-o de la prima mână, fiind vorba de relatarea unui pacient pe care l-a tratat.

Citește și: VIDEO. O păpușă bântuită a stârnit panică într-un studio TV

Astfef, un bărbat spune că l-a întâlnit pe diavol în persoană și a văzut iadul, după ce a fost declarat mort de medici, în urma unor lovituri de cuțit,

potrivit  Geo.tv.

Povestea unui bărbat revenit din “iad”

Într-un videoclip postat pe platforma de socializare TikTok, medicul susține într-un videoclip că a întâlnit recent un bărbat care a fost înjunghiat de alți oameni în timpul unui conflict între traficanții de droguri.

Când a fost transportat de urgență la spital, medicii l-au operat și au depus eforturi pentru a trata rana care era lângă inima lui.

Citeste si: „Distrugea tot când îi venea sevrajul”. O femeie din Maramureș și-a ucis mama, la scurt timp după ce fusese externată de la psihiatrie- kanald.ro

Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro

Pentru câteva minute, pacientul s-a aflat în moarte clinică și a fost resuscitat.

Doctorul și-a amintit că pacientul s-a trezit și a plâns, susținând că a fost tras de o forță în jos, în iad și s-a întâlnit cu diavolul.

“Nimeni nu inventează așa ceva pe patul de spital”

Pacientul a susținut că i-a văzut în același timp pe medici salvându-i viața.

Pacientul a spus în timp ce se ruga, iar îngerul l-a scos din iad, conform relatării medicului.

@apau.lo like for part 2 #fyp #miracles #angels #lucifer #hellisreal #thedevil ♬ original sound- apaulo

Doctorul din videoclip a mai spus că este un caz cât se poate de real, precizând: „A fost cea mai uimitoare experiență auzită pentru că a fost povestită spontan, nimeni nu inventează o astfel de experiență. Ultima dată când am vorbit cu el, și-a schimbat complet viața; îmi amintesc ca astăzi… privirea din ochii lui când s-a trezit, teroarea, sunt absolut convins că l-a întâlnit pe diavol.”, a mai spus medicul american.

Videoclipul a avut milioane de vizualizări pe TikTok, mii de oameni comentând despre incidentul neobișnuit.

Cum l-au salvat medicii pe pacient în ultima clipă 

Potrivit Unilad.com, medicul lucra la camera de urgență și l-a văzut pe bărbatul cu pieptul înjunghiat.

Celălalt doctor care lucra cu el pe tură a refuzat să-l lase să plece „fără luptă”, așa că l-au transportat la operație și l-au cusut plin de sânge. În mod uimitor, au reușit să-și facă pulsul și să-i închidă gaura din inimă.

„După aproximativ patru ore, s-a trezit, m-a privit în ochi și m-a prins și a început să plângă și să plângă și a spus că [a] întâlnit diavolul”, își amintește doctorul.

Citeste si: „Eu nu aș avea voie să mă recăsătoresc?” Îndrăgita artistă, pregătită să îmbrace iar rochia de mireasă! Cine este, de fapt, iubitul Savetei Bogdan- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul tranșant al lui Pique după despărțirea de Shakira și tot scandalul separării care a făcut înconjurul lumii: “Nu imi voi irosi banii să îmi spăl imaginea!”- radioimpuls.ro

„Te-am văzut lucrând la mine, eram mort, nu m-am rugat niciodată”, a spus bărbatul. „[El a spus] că a coborât direct în iad și s-a uitat drept în ochii diavolului”.

În acest moment, omul a început să se roage- ceva ce nu făcuse niciodată, pentru că nu era religios- și un înger s-a întins în jos și l-a tras înapoi în sus, revenind la viață.

Videoclipul TikTok a strâns peste șapte milioane de vizualizări și mii de comentarii.

Un utilizator a scris: „23 de ani am lucrat la Terapie intensivă. Îți poți da seama când aduci pe cineva înapoi din moarte și că a văzut ceva. Este în ochii lor”.
Un altul a susținut: „Am murit la 23 de ani, după ce am fost împușcat în cap, l-am întâlnit pe Domnul și mi-a spus că încă nu este timpul să plec. După 8 ore de operație m-au readus la viață”.

Citește și: Rugăciune pentru cei adormiți. Ce rugăciune să spui pentru pomenirea celor trecuți la Domnul?

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema