(Video) Tâlhărie ca-n filme: Un tânăr mascat i-a pus cuțitul la gât vânzătoarei cerându-i banii din încasări


Un tânăr de 20 de ani cu capul acoperit cu o glugă și cu o mască medicinală în zona feței, a intrat într-un magazin alimentar de pe strada G-ral Eremia Grigorescu, din orașul Tg. Bujor, județul Galați, s-a apropiat de o femeie, cu vârsta de 53 de ani, angajată a acestui spațiu comercial, a amenințat-o și rănit-o cu un cuțit pe care i l-a pus în zona gâtului, cerându-i să-i dea banii din încasări. Femeiea a strigat după ajutor și tânărul a fugit când și-a dat seama că femeia nu este singură.

După examinarea medico legală a femeii de 53 de ani s-a stabilit că leziunile care i-au fost provocate în zona gâtului necesită 8-10 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În urma investigațiilor, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tg. Bujor au făcut percheziții domiciliare la mai multe persoane care figurau în baza de date cu infracțiuni similare și au stabilit că tânărul filmat de o cameră de supraveghere din magazin a mai comis o tâlhărie cu două zile înainte când a furat geanta unei bătrâne de 82 de ani în care erau 370 de lei.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Urmăriţi Ştirile Dobrogeanews şi pe Google News

Citeste continuarea pe www.dobrogeanews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema