VIDEO / Prima vedetă care confirmă că se află la petrecerea miliardarilor, de la Braşov. Actrița Julia Sandstrom, imagini din elicopter, deasupra castelului Peleş


Actrița Julia Sandstrom a confirmat, prin două postări, că se află în România, pentru petrecerea organizată de Elon Musk la castelul Bran cu ocazia Halloween.

În prima postare a filmat camera hotelului din București, unde a fost cazată vineri noapte, iar în a doua, din elicopter, Castelul Bran și împrejurimile, cu titlul „ținutul vampirilor”, conform stirileprotv.ro.

Unii dintre cei mai bogați oameni de pe planetă s-ar pregăti să petreacă Halloween-ul în Romania, la Castelul Bran. Printre ei ar fi Elon Musk și Angelina Jolie, conform relatărilor apărute în mai multe surse media.

Informația a fost confirmată pentru Libertatea de o sursă apropiată celor care au organizat petrecerea, cu precizarea că Musk a închiriat Castelul Bran pentru o petrecere privată, la care vor lua parte mai mulți miliardari și vedete de la Hollwyood.

Sursele Știrilor PRO TV spun că toți vor fi cazați la o pensiune de lux din Bran. De altfel, lângă Bran, pe un teren privat a fost cerută o aprobare pentru aterizarea mai multor elicoptere private. Potrivit acelorași surse, în zonă urmează să aibă loc o petrecere privată cu sute de invitați, vedete de la Hollywood, dar și mai mulți miliardari, oameni de afaceri. Printre ei se numără fondatorul PayPal, dar și Sergey Brin, întemeietorul Google. Miliardarii americani au fost transportați la Bran de la un hotel de lux din centrul Bucureștiului.

Citeste continuarea pe www.brasov.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cât costă cartea lansată de Adrian Mutu! Ce spune Briliantul de noua generație de jucători

Urmatoarea stire

Petrolul se ridică din nou. Victorie și la Voluntari. Ce spune antrenorul Nae Constantin

Stiri pe aceeasi tema