VIDEO Premierul britanic s-a filmat în timp ce mergea cu mașina fără să poarte centură. Și-a cerut iertare prin purtătorul de cuvânt


Prim-ministrul Marii Britanii, Rishi Sunak, şi-a cerut iertare pentru o eroare de raţionament după ce s-a deplasat într-un autovehicul fără să poarte centura de siguranţă în scopul înregistrării unui clip pentru reţelele de socializare, a precizat joi un purtător de cuvânt din Downing Street, potrivit Reuters, citat de digi24.

În înregistrarea amplu distribuită pe reţelele de socializare, Sunak discută cea mai recentă rundă de finanţări guvernamentale pentru „dezvoltarea” anumitor comunităţi din teritoriu şi se adresează camerei de filmat de pe bancheta din spate a maşinii fără să poarte centură de siguranţă. „A fost o scurtă eroare de raţionament. Prim-ministrul şi-a scos centura de siguranţă pentru a filma un clip scurt”, le-a spus joi reporterilor un purtător de cuvânt din Downing Street. „Recunoaşte în totalitate că este o greşeală şi îşi cere iertare”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

În Marea Britanie, amenda pentru nepurtarea centurii de siguranţă poate ajunge la 500 de lire sterline dacă nu e vorba despre o situaţie excepţională cum ar fi în cazul serviciilor de urgenţă, în taxi sau atunci când un şofer conduce în marşarier, potrivit Reuters, citată de Agerpres. Întrebat dacă Sunak este exceptat de la regulă având în vedere că se află într-o maşină a guvernului, purtătorul de cuvânt a spus: „A fost o greşeală şi şi-a cerut iertare”.

Citeste continuarea pe psnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

BihorStiri.ro Program cu publicul, modificat la Cimitir

Urmatoarea stire

Cum se poate obține viza de nomad digital în România. Cine are dreptul la ea

Stiri pe aceeasi tema