VIDEO. Percheziții la saloane de masaj erotic unde se practica prostituția, iar clienții erau drogați. Persoane celebre, printre ”vizitatori”


Două saloane de masaj erotic din Arad și Vladimirescu au fost luate cu asalt de DIICOT Timișoara joi dimineața. Angajatele practicau prostituția contra unor sume de bani, iar clienților le erau distribuite droguri, cu acordul lor.

Polițiștii au făcut 13 percheziții în județele Arad și Timiş pentru destructurarea a două grupări infracţionale organizate, specializate în comiterea infracțiunilor de proxenetism şi ”efectuare fără drept de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv”, care au acționat în zona de vest a României.

Anchetatorii au vizat această grupare de traficanți de persoane și prostituție din care făceau parte cel puțin zece persoane fizice și patru firme. Practic, sub acoperirea acestor saloane de masaj, 12 tinere, toate majore își desfășurau activitate de prostituție.

Fetele prestau servicii sexuale contra sumei de o sută de euro pentru 45 de minte. Anchetatorii susțin că totul era mascat în spatele acestor saloane de masaj și că printre clienții acestora se află și nume importante din România, oameni extrem de cunoscuți, potrivit Antena 3.

La sediul DIICOT Timișoara urmează a fi conduse 21 de persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul BCCO Timișoara, BCCO Alba, SCCO Sibiu, SCCO Hunedoara, BCCO Cluj şi BCCO Iași, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Glad Voievod Timişoara şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Timiş.

Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic și Criminalistic din cadrul DIICOT și Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

https://www.youtube.com/watch?v=sBlU0QoOQDw

Foto: Special Arad

D.Constantin

Citeste continuarea pe www.sursazilei.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema