VIDEO. O rachetă a explodat în spatele unui ziarist francez care relata dintr-o zonă de război din Ucraina


Înregistrarea video a momentului arată cum reporterul TMC este introdus de către prezentatorul emisiunii aflat în platoul televiziunii franceze, acesta fiind surprins de o explozie puternică în spatele său înainte să își înceapă relatarea.

O rachetă a explodat în spatele ziaristului francez Paul Gasnier, în momentul în care acesta se pregătea să intre în direct pentru TMC din orașul Kramatorsk, în Ucraina.

Echipa ziariștilor francezi – Paul Gasnier, Héloïse Grégoire și Théo Palfray – se află în estul Ucrainei, la Kramatorsk.

În momentul în care jurnalistul a început să vorbească în studio, o rachetă a lovit la mai puțin de un kilometru distanță de el, potrivit publicației ucrainene Pravda.

Jurnaliștii au schimbat locația și au revenit în direct, precizând că s-au ales doar cu o sperietură și că nimeni nu a fost rănit.

Transmisiunea în direct a avut loc pe 2 ianuarie, în jurul orei 20:00, ora Parisului. Un fragment din înregistrarea video a fost republicat ulterior de numeroase mijloace de informare în masă.

D.Constantin

Citeste continuarea pe www.sursazilei.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cârdășia împotriva respectării legii. Ne arată cum legi în vigoare sunt călcate în picioare

Urmatoarea stire

Soldații SUA se antrenează în România, la o distanță pe care o rachetă rusească ar parcurge-o în doar 7 minute

Stiri pe aceeasi tema