VIDEO O cameră a surprins accidentul mortal de pe șoseaua europeană E85, produs lângă Râmnicu Sărat

Camera de bord a unui camion a surprins coliziunea între două autovehicule, produsă vineri după-amiază pe DN2 E85, în urma căreia un bărbat de 60 de ani din județul Buzău și-a pierdut viața. Accidentul s-a produs în afara localității Oreavu, pe sensul Buzău către Râmnicu Sărat.

Una dintre mașini, la volanul căreia se afla un conducător auto de 60 de ani, din Vernești, a pătruns pe DN2 E85 de pe un teren agricol. Cealaltă mașină implicată este o camionetă. Aceasta era condusă pe drumul prioritar, din direcția Buzău către Râmnicu Sărat, de un șofer în vârstă de 43 de ani, din județul Vrancea.

Coliziunea a fost surprinsă de camera de bord a unui camion. Pe înregistrare se observă norul de praf produs de impact, în plan îndepărtat, și camioneta de Vrancea care ricoșează în șanțul de lângă șosea.

Câteva mașini opresc în dreptul mașinilor implicate în accident iar șoferii lor merg să acorde primul ajutor răniților. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului din Vernești și rănirea celui din Vrancea.

 

Traficul auto a fost oprit câteva zeci de minute, pe durata investigațiilor efectuate de polițiștii Serviciului Rutier din IPJ Buzău, răstimp în care s-au format cozi uriașe de mașini. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul s-a produs accidentul.

Citeste continuarea pe stiridebuzau.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Atac armat la o școală din Rusia. Un atacator înarmat a împușcat și ucis șase oameni și a rănit alți 20

Urmatoarea stire

Angajaţii băncilor primesc pături ca să nu îngheţe de frig la muncă

Stiri pe aceeasi tema