VIDEO. Momentul terifiant în care un rechin alb este înghițit de un “monstru marin”Un echipaj al unei bărci de pescari au surprins momentul șocant în care un rechin de dimensiuni apreciabile a fost devorat de un animal subacvatic mult mai mare decât el.


In articol:


Un căpitan de pescuit și echipajul său încercau să atragă un mic rechin alb în Florida, dar au observat umbre întunecate pândind sub ei.

Citește și: VIDEO- Rechinul care a mâncat un bărbat de viu, a fost prins. Resturile tânărului au fost găsite în stomac

La scurt timp după apariția “monstrului marin”, rechinul a fost înghițit efectiv de prădătorul masiv care i-a speriat și pe pescari.

Cum s-a produs scena șocantă cu “monstrul marin”

Căpitanul de pescuit, John Brossard, în vârstă de 57 de ani, și echipajul său încercau să atragă un mic rechin în largul coastei Goodland din Florida, SUA, când rechinul a fost înghițit instantaneu întreg de o creatură marină, într-o mișcare care i-a uimit pe pescari.

Echipajul de pescuit a observat trei umbre întunecate de rău augur pândind sub barcă o vreme, dar nu erau siguri despre ce este vorba.

Citește și: Momentul șocant în care tânărul rus de 20 de ani este sfârtecat de rechin în Marea Roșie, Egipt

Citeste si: ”E mai tare decât camera roșie” Prima reacție a concurenților când au văzut primele imagini cu ”cuibușorul iubirii” Bianca și Laurențiu, primii concurenți care au pășit în noul spațiu amenajat în Casa Iubirii- kanald.ro

Citeste si: Gheorghe Dincă a scris pe hârtie locul unde s-ar afla Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu! Monstrul din Caracal nu a mai vrut să tacă- wowbiz.ro

Marinarii nu au putut identifica de la bun început creaturile care dădeau târcoale și păreau că stau la pândă, potrivit Express.co.uk.

Deodată, o creatură a sărit din apă și a înghițit rechinul dintr-o înghițitură. Domnul Brossard a privit cu neîncredere cum peștele înota cu prada și le rupsea firul de pescuit.

Citește și: Patru copii au murit după ce au fost surprinşi de maree, în timp ce se aflau la pescuit

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema