[ditty id=108033]

VIDEO-În loc de dans, într-un club din Brăila s-a ajuns la bătaie


În locul dansului, a fost încinsă răfuiala într-un club din Baia Mare. Câțiva maramureșeni viteji, veniți acasă din Anglia, s-au luat la bătaie cu angajații pentru că nu i-au lăsat să urce pe mese cum ar fi vrut. 


In articol:


Răfuiala violentă a pornit după un scurt schimb de replici dure. Protagoniștii ar fi fost trei bărbați în vârstă de 26, 34, respectiv 37 de ani,  toți plecați la muncă în Anglia și reveniți acasă de sărbători.

Unul dintre ei s-a urcat să danseze pe masă în club, iar când agentul de securitate l-a avertizat să coboare, s-a înfuriat teribil și a sărit la bătaie.

Citește și: Un fost polițist a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Târgu-Jiu. Ce le-a spus soția sa anchetatorilor

În haosul general, nu s-a mai ținut cont care pe care lovește cu pumnii și cu picioarele.

Câte persoane au fost lovite?

Câțiva prieteni de-ai scandalagiilor au intervenit între ei să-i despartă, dar spiritele erau prea încinse să poată fi potolite.

Citește și: VIDEO- Un deputat român este acuzat că și-ar fi agresat soția. Femeia a refuzat să meargă la spital

În cele din urmă- bilanțul victimelor arată astfel: doi dintre ei au fost răniți. La fel și un angajat al clubului.

Cei trei indivizi sunt cercetați pentru lovire și tulburarea ordinii publice

 „Persoanele implicate în altercație nu se mai aflau la fața locului în momentul sosirii polițiștilor, dar dintre aceștia au fost identificați în baza informațiilor obținute ca fiind trei bărbați în vârstă de 26, 34 și 37 de ani, toți din Baia Mare!”  Cei trei indivizi sunt cercetați acum pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citește și: Difuzarea filmului ,,Romina, VTM” a fost întreruptă, după ce spectatorii s-au luat la bătaie. Forțele de ordine au intervenit

Citeste continuarea pe www.stirilekanald.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Planul ROȘU activat la Bistrița

Urmatoarea stire

Șeful Stellantis, îngrijorat de producătorii auto chinezi prezenți în Europa: “Dacă nu se schimbă ceva, va urma o luptă teribilă”

Stiri pe aceeasi tema