Video (impact emoțional!) Două fetițe lovite în plin pe trecerea de pietoni de o autoutilitară


Poliția Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul Serviciului Național Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe DN 25, în interiorul localității Barcea a avut loc un grav accident rutier.

Din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, din comuna Liești, județul Galați, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 25, în timp ce se deplasa spre Tecuci, când a ajuns la marcajul pietonal amplasat în dreptul primăriei, a surprins și accidentat două minore, ambele cu vârsta de 12 ani, din comuna Barcea, care se angajaseră în traversarea străzii în mod regulamentar.

În urma accidentului rutier cele două minore au suferit mai multe leziuni, astfel că una dintre acestea a fost transportată cu elicopterul la Spitalul de Urgență pentru Copii „Sfântul Ioan” Galați, iar cealaltă la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Citeste continuarea pe www.dobrogeanews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema