VIDEO| Horoscop vineri 6 ianuarie 2023. Luna Plină din Rac scoate la iveală nemulțumiri sau tensiuni


Horoscopul zilei de vineri, 6 ianuarie 2023. Previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile.

Berbec

Nevoile tale emoționale, familia sau legătura cu cei apropriați sunt importante astăzi pentru tine. Luna Plină din Rac din această noapte te îndeamnă să găsești un echilibru între planul profesional și cel emoțional, fiind deschis la noi variante de a aborda aceste domenii și de a le pune în valoare.

Taur

Interacțiunea cu comunitatea din care faci parte, orice ține de contracte sau negocieri, studii sau procese de comunicare vor fi în vizorul Lunii Pline din Rac din această noapte. Ești îndemnat să fii deschis și flexibil către noi idei, credințe sau mentalități dar în același timp să comunici într-un mod atent, înțelegător și autentic.

Gemeni

Planul financiar se va afla în vizorul Lunii Pline din Rac din această noapte care îți cere să-ți gestionezi resursele într-un mod stabil, eficient dar și intuitiv, ținând cont atât de ce iubești să faci, de talentul său valoarea ta cât și de asigurarea unei siguranțe materiale. Din punct de vedere intim, realizezi că ai nevoie de o conexiune emoțională puternică.

Rac

O zi intensă pentru tine. Luna Plină din propriul tău semn din această noapte luminează propriile tale dorințe sau nevoi emoționale punându-le în balanță cu cele ale partenerului, indiferent de natura parteneriatului. Ești îndrăzneț, asertiv și plin de revelații în privința unor proiecte de viitor.

Leu

Sensibilitatea ta poate să fie mai amplificată astăzi însă trebuie gestionată înțelept. Luna Plină din Rac din această noapte va scoate la iveală unele nemulțumiri sau tensiuni, fie domestice, fie profesionale, mai ales dacă volumul de muncă este unul considerabil iar tu nu te simți apreciat suficient. Atitudinea ta poate să creeze un impact destul de puternic în jurul tău.

Fecioară

Planul sentimental, prieteniile sau proiectele de viitor se află în vizorul Lunii Pline din Rac din această noapte care pune reflectoarele atât pe ce este important pentru tine ca și individ, cât și pe contribuția ta într-o comunitate, grup sau relație de iubire. Ești deschis către altfel de conexiuni care pot veni cu noi energii capabile să-ți deschidă noi orizonturi. Spontaneitatea va fi foarte importantă!

Balanță

Imaginea și rolul tău pe plan profesional dar și modul în care îți exprimi autoritatea sau influența sunt în vizorul Lunii Pline din Rac din această noapte. Cere de la tine să-ți conduci viața ținând cont atât de nevoile interioare, de bază cât și de cele exterioare, sociale dar într-un mod echilibrat și care să-ți amplifice încrederea în tine.

Scorpion

Unele schimburi de idei sau perspective, negocieri, drumuri sunt în vizorul Lunii Pline din Rac din această noapte care te îndeamnă să interacționezi cu mai multă flexibilitate, armonie dar și spontaneitate. Fii deschis către persoane, mentalități sau noi căi de dezvoltare, nu te grăbi în a le refuza doar pentru că sunt diferite, ai curajul de a te lăsa provocat să ieși din zona de confort.

Săgetător

Percepțiile tale sunt astăzi amplificate. Luna plină din Rac din această noapte te invită să îmbini eficiență cu inovația în modul în care îți gestionezi resursele, talentul, valoarea.Tot ce ține de bani, putere, intimitate, angajament emoțional sau financiar sunt scoase la iveală, astfel încât să existe un echilibru între cât câștigi sau cât cheltuiești, între cât investești într-o asociere și ce profit ai de pe urma ei.

Capricorn

Interacțiunea într-un parteneriat, indiferent de natura lui, un contract de muncă, asocierile sau colaborările sunt în vizorul Lunii Pline din Rac din această noapte care scoate la lumină orice fel de tensiune sau neînțelegere existentă în acest domeniu. Ești îndemnat să devii mai creativ în găsirea unor variante prin care să echilibrezi nevoile și dorințele tale cu cele ale partenerului.

Vărsător

Un proiect de muncă, o relație cu un coleg, o chestiune care vizează rutina zilnică sau sănătatea, oricare dintre acestea se poate afla în vizorul Lunii Pline din Rac din această noapte. Orice lipsă de obiectivitate, etică, sinceritate sau simț practic este scoasă la suprafață iar tu ești îndemnat să devii mai atent, mai organizat și mai practic în stilul de muncă dar și în rutina zilnică sau vizavi de propria sănătate.

Pești

Nevoile sau dorințele tale emoționale, nevoia de a te vedea, de a fi recunoscut, iubit, apreciat sunt în vizorul Lunii Pline din Rac din această noapte care vizează fie planul social, fie cel relațional. Echilibrează nevoile și timpul tău cu cele ale iubitului, ale prietenului sau ale mediului social în care activezi și vezi dacă rezultatul te satisface. Dacă nu te satisface, fii pregătit să-i surprinzi printr-o nouă atitudine.

Horoscopul general pentru săptămâna 2 – 8 ianuarie:

Horoscop carieră pentru săptămâna 2 – 8 ianuarie:

Urmăriți horoscopul general pentru luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră din luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru finanțe din luna ianuarie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

HOROSCOP Vineri, 6 ianuarie – Răsturnări de situaţie în favoarea zodiilor. Planurile lor se schimbă, dar în bine

Urmatoarea stire

Prima Lună plină din 2023. 6 ianuarie 2023. Semnificația spirituală a Lunii pline în Rac

Stiri pe aceeasi tema

Începerea implementării proiectului „Școala Gimnazială nr. 15, Timișoara – Reabilitare și etajare imobil existent parter, corp B – 2 magazii și atelier parter rezultând imobil Parter + 1 Etaj, spații pentru învățământ (sală funcțională și clase) și reabilitare termică Corp A – clădire școală P+1E”, cod SMIS 155705

Reading: Începerea implementării proiectului „Școala Gimnazială nr. 15, Timișoara – Reabilitare și etajare imobil existent parter, corp B…