VIDEO| Horoscop săptămâna 26 Decembrie – 1 Ianuarie:Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna 26 Decembrie – 1 Ianuarie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie și ascendent. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec – Regândirea unor ambiții profesionale!

În prima parte a săptămânii, unele discuții sau întâlniri de suflet se pot transforma în adevărate momente de inspirație și profunzime. Latura ta altruistă și spirituală este amplificată. Odată ce Mercur își începe mersul aparent retrograd în Capricorn de joi, ești îndemnat să regândești unele interacțiuni sau ambiții socio-profesionale. De vineri asertivitatea ta devine mai pregnantă însă va trebui să-ți șlefuiești stilul astfel încât să se conformeze unor reguli sau standarde mai convenționale.

Taur – Redefinirea unor crezuri personale!

Unele schimburi de idei cu prietenii, unele cercetări pe care le faci, o călătorie pe care o realizezi sau locurile pe care le vizitezi, oricare dintre acestea se poate afla în vizorul tău la începutul săptămânii. Însă Mercur își începe mersul aparent retrograd în Capricorn deci tot ce ține de relația cu străinătatea, studiile superioare, unele crezuri personale, călătoriile vor avea nevoie de mai multă atenție și reflecție. În weekend unele discuții pot scoate la iveală un adevăr care îți oferă noi perspective.

Gemeni – Unele chestiuni financiare trebuie reanalizate!

Mercur, propriul tău guvernator își începe joi mersul aparent retrograd în Capricorn îndemnându-te să regândești unele chestiuni financiare sau intime.Întâlnirile, discuțiile sau experiențele acestei săptămâni pot fi mai intense și mai profunde decât în mod normal. Interacțiunea cu autoritatea este favorizată iar eficiența și imaginația de care dai dovadă pe plan profesional sunt apreciate. Vineri realizezi că în timp ce o parte din tine vrea să se simtă liberă, cealaltă are nevoie să respecte unele angajamente.

Rac – Modul în care interacționezi este supus analizei!

Unele proiecte de natură creativă sau artistică pe care le ai în desfășurare progresează într-un mod avantajos. Îmbini imaginația și îndemânarea cu eficiența pentru a crea ceva deosebit. Modul în care interacționezi atât sentimental cât și profesional, stilul de negociere, abilitatea de a coopera vor fi supuse analizei în următoarea perioadă datorită intrării lui Mercur în mișcare aparent retrogradă, fapt care te determină să reanalizezi aceste aspecte. Unele lucruri secrete pot ieși la iveală.

Leu – Reanalizarea eficienței proprii!

Gestionarea eficientă a unor relații la locul de muncă și a unor responsabilități domestice sau profesionale vor fi în vizorul tău. Mercur își începe joi mersul aparent retrograd în Capricorn într-un sector al muncii, rutinei zilnice, sănătății și abilității de a servi, îndemnându-te în următoarea perioadă să reanalizezi dacă stilul tău de lucru, relația cu colegii, atenția față de chestiunile de rutină sunt practice, eficiente și adecvate. În weekend o călătorie poate să fie exact ceea ce ai nevoie.

Fecioara – Revizuirea unor dorințe personale!

Nevoia de creativitate, plăcere sau relaxare, un concediu pe care l-ai planificat, interacțiunea cu persoana iubită sau cu proprii copii sunt în vizorul tău în următoarea perioadă deoarece Mercur, propriul tău guvernator își începe joi mersul aparent retrograd în Capricorn, fapt care te îndeamnă să fii mai atent la aceste aspecte. Weekendul poate să fie mai intens, cu schimbări de planuri, interacțiuni suprinzătoare dar și cu o dorință puternică de a realiza tot ce ți-ai propus.

Balanța – Legături de familie!

Îți propui să te organizezi cât mai bine atât pe plan domestic cât și profesional, îmbinând calitatea cu eficiența și inspirația. Mercur își începe joi mersul aparent retrograd în Capricorn activând sectorul căminului, al familiei dar și planul emoțional ceea ce te îndeamnă să revizuiești unele relații sau afaceri de familie cât și conexiunea cu propriul suflet, deci vine cu o oarecare interiorizare. În weekend unele interacțiuni pot deveni mai profunde însă compania celor dragi va fi foarte importantă pentru tine.

Scorpion – O viziune diferită!

Pe de o parte ți-ai propus să te relaxezi mai mult iar pe de altă parte apar tot chestiuni de care trebuie să te ocupi. Mercur își începe Joi mersul aparent retrograd în Capricorn în sectorul comunicării și al gândirii, fapt care te va îndemna în următoarea perioadă să fii mult mai atent la drumuri, semnări contracte, negocieri dar și orice ține de partea tehnică, calculator sau mașina proprie. În ultimele zile ale anului, o știre, un mesaj sau o conversație poate avea un impact puternic asupra ta, oferindu-ți o altă viziune.

Săgetător – Mobilizare!

A folosi cât mai inspirat și mai eficient timpul, resursele și abilitațilile pe care le ai va fi scopul acestei săptămâni însă acest scop va cere să te mobilizezi corespunzător. Mercur își începe joi mersul aparent retrograd în Capricorn activând sectorul resurselor și al valorii deci ești îndemnat în următoarea perioadă să regândești modul în care îți valorifici propriul talent. În weekend ești plin de energie și buna dispoziție și poți purta o discuție care îți schimbă cu totul perspectivele.

Capricorn – Reanalizarea propriei personalități!

Toate planurile, ideile sau activitățile acestei săptămâni te au pe tine în prim plan și au ca scop îmbunătățirea imaginii, influenței sau puterii personale. De joi Mercur își începe mersul aparent retrograd în propriul tău semn deci unele idei sau proiecte vor avea nevoie să fie reanalizate în următoarea perioadă, iar acestea țin de modul tău de manifestare, de cine ești sau cine vrei să fii. Sfârșitul de an se poate dovedi intens și pasional iar tu ești determinat să-ți faci simțită prezența și influența.

Vărsător – Rezolvarea unor chestiuni trecute!

Încerci să împaci nevoia de a sta mai mult timp cu tine sau a reflecta asupra unor lucruri cu unele drumuri sau activități pe care le ai de făcut. Mercur intră de joi în mers retrograd activând sectorul resurselor tale interioare deci ești îndemnat să fii mai atent la intuiție, la chestiuni nerezolvate din trecut care îți captează atenția, la unele lucruri nespuse la momentul potrivit dar care nu mai pot aștepta. În weekend poți face un drum cu ocazia Anului Nou care te revitalizează total.

Pești – Îmbină idealismul cu pragmatismul!

Unele proiecte de grup sau planuri făcute cu prietenii, unele speranțe sau obiective personale, oricare dintre acestea pot fi în vizorul tău pe parcursul săptămânii, în care ți se recomandă să îmbini idealismul cu pragmatismul. Mercur intră de Joi în mers retrograd în Capricorn în sectorul prieteniilor, speranțelor și protectorilor, deci ești îndemnat să evaluezi mai atent unele prietenii, proiecte sau idealuri pe care le ai. Sfârșitul de an te găsește vesel, dinamic și dornic de interacțiune.

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema