(VIDEO) Gunoiul de la restaurantul unde și-au făcut nunta Olguța și Manda, colectat în remorcă și aruncat pe câmp – Știri Craiova


Prezentat ca locație de lux pentru evenimente, restaurantul Riviera Ballroom de la Ișalnița, în care a avut loc și petrecerea de nuntă a primarului Craiovei, Olguța Vasilescu, cu șeful PSD Dolj, Claudiu Manda, se debarasează de gunoi în natură, pe un teren viran vecin.

În societatea care deține Riviera Ballroom sunt trei acționari, între care și soția administratorului comunei Ișalnița, fost primar al localității, Ovidiu Flori, nașul de cununie al cuplului Olguța – Manda.

Ovidiu Flori (stânga), alături de cuplul Claudiu Manda – Olguța Vasilescu / Foto: Facebook

Și alegerile de anul trecut, pentru șefia PSD Dolj, au avut loc tot în cortul Riviera Ballroom. Când nu au loc evenimente de familie sau politice, locația găzduiește petreceri pentru publicul larg.

Riviera Ballroom Ișalnița / Facebook

Asta înseamnă mult gunoi rămas în urma petrecăreților. Unde ajung resturile?

Stiricraiova a aflat că cel puțin o parte din ele ar fi colectate direct într-o remorcă amplasată în exteriorul gardului care împrejmuiește imobilul. Apoi, vehiculul le-ar transporta și ar scăpa de ele pe terenul viran din imediata apropiere.

În captura video se poate observa bucata de gard lipsă prin care se aruncă gunoiul în remorcă

Informația s-a confirmat la fața locului. Redactorul Stiricraiova a mers, astăzi, la Restaurantul Riviera Ballroom și a găsit o remorcă în care erau saci cu gunoaie, cutii de băuturi, sticle, recipiente și resturi alimentarea. Am observat că o bucată din gardul restaurantului lipsea exact în dreptul remorcii pentru ca gunoiul să poată fi mai ușor debarasat. Pe jos tronau alte gunoaie împrăștiate.

Traseul deșeurilor se poate observa ușor. Roțile vehiculului cu care este transportat au format un drum de câteva sute de metri care se oprește în jurul unei bălți înconjurate de gunoaie. Mirosul de levigat e puternic. Cutii de carton de la băuturi, sticle, borcane, recipiente de plastic, lădițe, saci și flori naturale rămase de la aranjamente. Sunt dovada indubitabilă că provin de la un local de alimentație publică.

Pentru că în rândul opiniei publice se știe că locația îi aparține ”nașului” Ovidiu Flori, el a fost prima persoană contactată pentru un punct de vedere.

Restaurantul este al unei societăți în care soția mea e acționar. Puteți să sunați administratorul. Noi avem contract cu Iridexul, dar nu știu să vă spun în momentul acesta exact ce prestație face (societatea de salubrizare n.r.). Dar ce legătură are numele meu cu remorca și cu treaba aceasta? Oricum, vă pot spune că eu nu agreez o astfel de practică. Dar există un administrator, luați legătura cu el. Sau vreți să o legați de numele meu? Eu nu sunt asociat, dar, mă rog. Nu agreez să se întâmple lucrul acesta, pentru că eu știu cât am lucrat pentru curățenia zonei respective. Să știți că…

Citeste continuarea pe stiricraiova.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

PDF 29.06.2023

PDF 29.06.2023 | Cuvântul Libertăţii Acest site utilizează cookie-uri | Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile,…