VIDEO EXCLUSIV Sabotat din interior? Fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Rapid povestește o discuție care l-a șocat

Articol de GSP – Publicat luni, 04 iulie 2022, 12:16 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 12:28

Adus la club în august 2021, lui Răduță i-a expirat contractul. Acesta spune că va discuta cu Dan Șucu despre o posibilă continuare și dezvăluie o discuție pe care a avut-o cu Vasile Maftei, director tehnic al Centrului de Copii și Juniori de la Rapid.

RAPID

Rapid reacționează în „cazul Julio Cesar” » Ce demers a făcut clubul + Mesaj pentru fani

VIDEO Gabi Răduță, surprins de atitudinea lui Vasile Maftei: „Mi-a spus că nu-l interesează titlul de campion național la juniori”

„Mi s-a terminat contractul pe 30 iunie. Nu doar mie, ci tuturor din Academie. Miercuri voi discuta cu domnul Șucu pentru a vedea dacă vom continua sau nu. Toți din Academie am avut un contract pe un an. Asta. din punctul meu de vedere nu e în regulă. Când contractul e pe o perioadă mai mare înseamnă că există stabilitate și coerență. E nevoie de timp pentru a construi ceva.

După 18 ani am ajuns într-o finală națională și o semifinală, la U19 și U17. Din punctul meu de vedere, a fost un an de excepție. Nimeni nu a crezut că putem face aceste lucruri într-un scurt așa timp.

Eu cu Maftei am format un cuplu extraordinar, dar am avut o discuție după care am rămas șocat. Eu mi-am dorit performanță. Consider că la U17 și U19 trebuie să faci performanță. Mi-am propus titlul de campion. La U17 am pierdut finala, iar la U19 am terminat pe 3.

După turneul național de la Vâlcea, am avut discuții cu antrenorii. I-am întrebat ce s-a întâmplat, de ce am pierdut finala. A venit Vasile Maftei și mi-a zis «Gabi, pui presiune pe antrenori. Pe mine nu mă interesează să ieșim campioni naționali». Am considerat că nu suntem pe aceeași lungime de undă”, a spus Gabi Răduță la GSP LIVE.

Întrebat de moderatorul Costin Ștucan dacă Vasile Maftei avea puterea să-l dea afară din club, Răduță nu a oferit un răspuns clar.

„Are puterea să… Nu mi-a spus «De mâine pleci», dar… Mi-a sugerat că nu e bine să facem asta. Nici nu știu ce a fost, nu am nicio explicație. A fost o discuție spontană. 

Nu cred că a fost trimis de conducere. Eu i-am zis că asta e viziunea mea, iar el mi-a spus că ar fi bine ca fiecare să meargă pe drumul lui. Nu a fost ceva de genul «Bă, pleacă!». Dar nu am auzit să existe un conflict pentru că vrei performanță”, a adăugat Răduță.

Citește și: 

Bani în plus, dar cu două condiții esențiale! Oferta cu șase zerouri primită de LPF din partea deținătorului drepturilor TV

Adrian Mutu, după tragerea la sorți a programului: „Cel mai greu debut din istoria Rapidului”. Ce spune despre derby-ul cu FCSB

Citeste continuarea pe www.gsp.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Academia Fotbalului Social, proiectul din Vrancea pentru salvarea copiilor din mediul rural şi a fotbalului românesc

Urmatoarea stire

Ciucă: Stabilitatea echipei de miniştri oferă garanţia ca vom acţiona responsabil pentru atingerea obiectivelor cetăţenilor

Stiri pe aceeasi tema