(VIDEO) Elicopter prăbușit la KievAutorităţile ucrainene au anunţat miercuri că un elicopter s-a prăbuşit în cursul dimineţii în apropierea unei grădiniţe din oraşul Brovarî din regiunea Kiev, relatează Reuters şi AFP.

La faţa locului au sosit echipaje de salvare, dar încă nu există informaţii cu privire la victime şi circumstanţele producerii incidentului, a scris pe Telegram directorul adjunct al cancelariei prezidenţiale Kirilo Timoşenko.

„Un elicopter s-a prăbuşit în apropiere de o grădiniţă şi de un imobil de locuinţe (…) Există victime”, a indicat acesta.

Guvernatorul regiunii Kiev, Oleksii Kuleba, a scris la rândul său că „în momentul tragediei în interiorul grădiniţei se aflau copii şi personal”, adăugând că „toţi au fost evacuaţi”.

Citeste continuarea pe www.cotidianul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

diagnostic şi tratament. Cu ce sunt confundate simptomele, de obicei

Urmatoarea stire

Vietnam. Președintele a demisionat după ce a presa a scris că este pe cale să fie înlăturat de la putere, fiind vizat de un dosar anticorupție. Decizia este surprinzătoare deoarece a fost luată fără consultări în Partidul Comunist.

Stiri pe aceeasi tema

Zelenski dă asigurări

Forţele armate ucrainene au situaţia sub control pe fronturile din ţară, a dat asigurări preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski,…