VIDEO Cum arată ferma de avocado pe care Sandra Bullock a încasat 5,6 milioane $?


Actrița a vândut o proprietate din Valley Center, California cu un conac, o podgorie și facilități ecvestre.

Actrița Sandra Bullock a renunțat în toamna trecută la casa și la ferma de avocado pe care le deținea în Valley Center, California. Proprietatea de 37 de hectare, situată la aproximativ 60 de kilometri nord-est de San Diego, a fost listată pentru 6 milioane de dolari în septembrie și a fost vândută în doar trei săptămâni. Actele au fost încheiate la începutul lunii noiembrie pentru suma de 5,6 milioane de dolari, conform înregistrărilor de listare.

Cumpărătorul a folosit o companie cu răspundere limitată pentru a finaliza tranzacția, conform actului depus la secretarul țării pe 9 noiembrie, informează Mansion Global, care e la curent cu mai toate tranzacțiile imobiliare ale vedetelor.

Proprietatea din Valley Center are o clădire rezidențială principală de aproape 6.000 de metri pătrați și o plantație de aproximativ 1.200 de pomi de avocado crescuți organic, potrivit informațiilor oficiale din actul de vânzare.

Construită pe un singur nivel, reședința principală este supravegheată cu camere de securitate și un sistem de casă inteligentă Crestron. Are patru dormitoare, șase băi, șeminee și numeroase uși franțuzești se deschid “spre verande și curți cu cele mai frumoase priveliști pastorale de munte”, potrivit celor de la Mansion Global. De asemenea, pe proprietate se află o casă cu trei dormitoare și două băi, conform anunțului. 

Ca facilități, proprietatea are o piscină cu apă sărată, cu un SPA aferent, stații de încărcare solară și electrică, un generator de rezervă și cârlige pentru rulote. Terenul este amenajat cu grădini de flori, eucalipt, palmieri, portocali, măslini și diverse fântâni. Există, de asemenea, și spațiu pentru construcții ulterioare, dar și o podgorie, case eco, cotețe în aer liber, grajduri, facilități ecvestre și un teren de motocross.

Sandra Bullock a cumpărat această proprietate în 2007 pentru 2,725 milioane de dolari.

FOTO: capturi

Citeste continuarea pe okmagazine.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

“Războiul și natura sunt împotriva noastră. Mă gândesc la un tată care și-a pierdut toți cei trei copii și la colegul meu care și-a pierdut familia” / ”Ne luptam deja cu o epidemie gravă de rujeolă și tocmai am trecut de vârful holerei”

Urmatoarea stire

Senatul a adoptat legea care le interzice minorilor să fumeze în locuri publice. Inițiativa are scopul de a combate efectele consumului de tutun

Stiri pe aceeasi tema