VIDEO Cheloo, surprins într-o ipostază neașteptată. Cum arată rapperul când se dă cu sania pe derdeluș


Cu siguranță nu l-ați mai văzut așa până acum! Cheloo nu obișnuiește să posteze foarte des pe rețelele de socializare, dar și atunci când o face, îl ținem minte. Artistul s-a bucurat recent de o joacă în zăpadă ca în copilărie, împărtășind și cu admiratorii săi imaginile care i-au luat complet prin surprindere pe aceștia. Iată filmulețul neașteptat cu juratul de la iUmor!

Citește și: Cum arată casa lui Cheloo. Imagini cu locuința în care s-a mutat după ce a renunțat la apartamentul din București

Cheloo, filmat într-o ipostază extrem de rară. Cântărețul, cu zâmbetul larg pe chip, în timp ce se dă cu sania

Fanii cântărețului au putut vedea o altă latură a lui Cheloo, care a fost surprins în timp ce se dădea cu sania pe derdeluș, bucurându-se ca un copil de zăpada așternută în ultimele zile. Rapperul s-a filmat cu zâmbetul până la urechi, într-o ipostază în care nici unii concurenți de la iUmor nu reușesc să îl aducă! Admiratorii acestuia au reacționat imediat și au subliniat că nu se gândeau că îl vor vedea vreodată pe Cheloo în acest cadru.

Vizibil fericit și amuzat de situație, Cheloo aluneca la vale în timp ce se afla pe sanie. „Hai acasă la zăpadă 2”, a scris cântărețul în dreptul postării de pe Instagram, făcând totodată și o trimitere la animația „Frozen”, unde personajul principal cântă „Hai afară la zăpadă”, iar replica a ajuns atât de virală, se pare, încât a fost preluată și de Cheloo.

Citește și: Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia şi Cheloo sunt juraţii celui de-al 14-lea sezon iUmor la Antena 1, cu premiera pe 11 februarie

Comentariile fanilor lui Cheloo au făcut deliciul internauților

Cei mai mulți l-au felicitat pe Cheloo pentru inițiativă, în timp ce alții au subliniat că acesta și-a lăsat la vedere și o altă latură, ceva mai „sensibilă”, acesta părând ca un copil care se bucură de lucrurile simple ale vieții.

„Am trăit să-l văd pe Cheloo pe sanie”, „Acum pot să mor liniștită. Am văzut tot! Știam eu că nu e așa cum pare Cheloo. Super tare, felicitări. Toți avem în noi acel copil care face oameni de zăpadă sau se dă cu sania”, „Copil bătrân”, „Vai, nu pot să cred că te dai cu sania”, „Ți-ai arătat copilul din tine și asta dovedește că nu ai un suflet așa cum pare a fi”, au comentat câțiva internauți, pe marginea imaginii de „dur” pe care o are Cheloo în versurile pieselor sale sau atunci când se află pe micile ecrane.

Alți admiratori de-ai săi au dus comentariile și mai departe și au făcut glume pe seama ipostazei neașteptate în care a fost filmat Cheloo. „De la verde la alb”, „S-a scumpit benzina”, „Aveai puțină zăpadă pe la nas”, „Așa ceva nu vezi în fiecare zi”, au fost alte câteva comentarii lăsate de către urmăritorii lui Cheloo în dreptul filmulețului cu pricina.

Marc Anthony s-a căsătorit a patra oară! Imagini grandioase de la nunta lui cu fosta concurentă Miss Universe, Nadia Fer…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema