VIDEO. Bătaie în Parlament, în timpul dezbaterii unui proiect de lege


Parlamentarii din Georgia se ceartă cu privire la o nouă propunere de lege controversată care ar cere unor ONG-uri și organizații media să se înregistreze ca „agenți de influență străină”.

Parlamentarii georgieni s-au luat la bătaie, luni, în timpul dezbaterilor dintr-o comisie parlamentară ce discuta despre un proiect de lege referitor la „agenţii străini”, despre care criticii spun că are drept model legislaţia draconică din Rusia vecină, în timp ce în faţa Legislativului au loc proteste.

O înregistrare video arată o încăierare scurtă, dar violentă, între deputaţi, după ce preşedintele Comisiei pentru afaceri juridice a camerei a părut să-l lovească pe liderul partidului de opoziţie Mişcarea Naţională Unită, care se opune proiectului de lege.Între timp, în faţa Parlamentului, continuă protestele împotriva legii, potrivit imaginilor transmise de reţeaua NEXTA.

 

 

D.Constantin

 

Citeste continuarea pe www.sursazilei.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Fără unghiuri moarte: o nouă tehnologie îi va ajuta pe şoferii de autobuze şi vatmanii din Iaşi să evite accidentele chiar şi în ultima secundă

Urmatoarea stire

LIVE UPDATE. 377 zile de invazie rusă. Zelenski cere întărirea pozițiilor în Bakhmut, afirmând că nicio parte a Ucrainei nu poate fi abandonată

Stiri pe aceeasi tema