VIDEO(!) Au ars 4 case în cartierul romilor din Babadag. Se pare că focul a fost pus intenționat

Cauza probabilă de producere a incendiul a fost acțiunea intenționată(ISU Tulcea)

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta”al județului Tulcea au fost alertați prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 03:40, că în orașul Babadag a izbucnit un incendiu la două locuințe.


În scurt timp după alertare, 10 salvatori ai Stației de Pompieri Babadag au ajuns la fața locului cu două autospeciale de stingere, unde au văzut că incendiul se manifesta de fapt la 4 locuințe.

0

Fii primul care comentează!x

Din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea a fost trimis în sprijin un echipaj format din 4 subofițeri cu o autospecială de stingere de capacitate mare.

S-a intervenit pentru a se limita extinderea flăcărilor la locuințele învecinate și s-a reușit în timp operativ ca incendiul la a patra locuință să fie lichidat iar în mai puțin de jumătate de oră de la primirea apelului incendiul a fost localizat.

Urmăriţi Ştirile Dobrogeanews şi pe Google News

În cursul dimineții încă se lucra pentru stingerea tuturor focarelor. În urma incendiului, două locuințe au fost distruse de flăcări, o a treia a fost afectată parțial, iar la a patra casă a ars acoperișul.


Intervenția pompierilor a fost una dificilă și cu risc mare de propagare a incendiului deoarece casele din acea zonă a orașului sunt foarte apropiate una de alta iar pompierilor le-a fost destul de greu să localizeze și să oprească la timp extinderea flăcărilor.

Nu au fost înregistrate victime, iar cauzele probabile de producere a incendiului urmează a fi stabilite după încheierea misiunii.

Citeste continuarea pe www.dobrogeanews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Nepsis Irlanda, grupul tinerilor ortodocși români din această țară, își serbează ocrotitorul spiritual, pe Sf. Neagoe Basarab

Urmatoarea stire

Comunicat de presa privind finalizarea proiectului implementat prin Masura 2 „Granturi pentru capital de lucru” pentru societatea SC DASO CONSULTING PLUS SRL

Stiri pe aceeasi tema