VIDEO. Atac armat la o paradă din 4 iulie în Chicago. 6 persoane au murit și 31 au fost rănite

  • Focuri de armă au izbucnit luni pe traseul unei parade de 4 iulie în Highland Park, o suburbie bogată din Chicago.
  • Reprezentantul american Brad Schneider, al cărui district include Highland Park, a declarat că el și echipa sa de campanie se adunaseră la începutul paradei când au început împușcăturile.
  • Suspectul este în continuare în libertate, a relatat WGN, citând o sursă din cadrul forțelor de ordine.

UPDATE 21.12

Suspectul este descris în prezent ca fiind un bărbat de culoare albă, în vârstă de aproximativ 18-20 de ani, cu părul negru mai lung, de constituție mică și purtând un tricou alb sau albastru.

UPDATE 20.50

Suspectul este în continuare în libertate, a relatat WGN, citând o sursă din cadrul forțelor de ordine.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Mai multe persoane ar fi fost împușcate la o paradă de Ziua Independenței din 4 iulie în apropiere de orașul american Chicago. Rapoartele arată că suspectul este baricadat în interiorul unei băcănii Sunset Foods cu ostatici.

Martorii spun că atacatorul se afla pe acoperișul Uncle Dan’s și a tras în paradă. Au fost auzite cinci sau șase focuri de armă, apoi o pauză, apoi încă cinci sau șase focuri de armă. Trăgătorul este încă în libertate, iar locuitorii din North Shore sunt rugați să rămână în casă.

Evenimentul din Highland Park, la nord de Chicago, a fost întrerupt brusc la aproximativ 10 minute după ce a început, când s-au auzit mai multe focuri de armă. Congresmanul Brad Schneider, care reprezintă districtul, a scris pe Twitter că a auzit de pierderi de vieți omenești.

Un reporter a văzut cinci persoane cu sânge pe ele, potrivit ziarului Chicago Sun-Times. Primarul din Highland Park a declarat că festivalul a fost anulat și le-a cerut oamenilor să evite zona centrală a orașului.

Locuitorul local, Miles Zaremski, a declarat pentru Chicago Sun-Times: Am auzit între 20 și 25 de împușcături, care se succedau rapid. Deci nu putea fi vorba doar de o armă de mână sau de o pușcă de vânătoare.

Imaginile postate pe rețelele de socializare sugerează că în zonă a fost trimisă o intervenție amplă a serviciilor de urgență.

Parada a fost întreruptă brusc când s-au tras focuri de armă la aproximativ 10 minute după ce a început, ceea ce a făcut ca sute de oameni să fugă pentru a se pune în siguranță, a relatat Chicago Sun-Times.Citeste continuarea pe alephnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

6 oameni au fost uciși iar 24 răniți într-un atac armat la parada de Ziua Independenței dintr-o suburbie a orașului Chicago

Urmatoarea stire

Atac armat la o paradă de 4 iulie dintr-o suburbie a oraşului Chicago: 6 morţi şi 24 de persoane rănite. Cine ar fi atacatorul

Stiri pe aceeasi tema