VIDEO. Ariana Grande și-a lansat videoclipul noii sale piese. Cum se numește viitorul său album?Ariana Grande a lansat noua piesă, „yes, and?”, de pe viitorul său album, „Positions”.Piesa vine la o distanță de mai bine de trei ani de la ultimele creații muzicale.Videoclipul începe cu un teaser pentru cel de-al 7-lea album al său, poreclit „AG7″.

Ariana Grande a revenit în atenția fanilor cu piesa „yes, and?„, extrasă de pe viitorul său album de studio. Piesa vine la o distanță de mai bine de trei ani de la ultimele creații muzicale.

Este vorba despre albumul „Positions”, lansat în 2020. Artista a dat de înțeles fanilor că pregătește un nou disc, iar „yes, and?” este doar primul single din tracklist.

Videoclipul începe cu un teaser pentru cel de-al șaptelea album al lui Grande, poreclit „AG7″. Cardul „AG7″ include coordonatele care indică Montauk, New York. Mulți fani cred că acesta este un indiciu pentru titlul albumului, care ar fi putut fi inspirat de „Eternal Sunshine of the Spotless Mind”.

Citește și

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema