Victor Ponta: „Datoria României din ultimii 8 ani este de 100 de miliarde de euro. Banii i-am prăpădit. Ne explodează totul în cap”Victor Ponta, fost premier al României, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. România a făcut o datorie externă foarte mare, iar din banii împrumutați nu s-a făcut mai nimic, consideră Ponta. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă

„Mărim toate taxele pentru că nu suntem în stare să colectăm banii din piață care există. Acum, prima dată din noiembrie 2015, este cineva care să se ocupe (de țară – nr). Ciolacu e premier. E șef de partid, e pus de el. Noi am avut 8 ani de pauză a statului român, iar acum ne explodează totul în cap”, a declarat Victor Ponta.

Potrivit acestuia, datoria României din ultimii 8 ani este de 100 de miliarde de euro.

„Banii i-am prăpădit. S-au dus pe dobânzi, ajutoare, salarii. Problema este că oamenii s-au dus în excursie în Grecia și Bulgaria, au cumpărat telefoane și mașini din străinătate…Nu s-a făcut nimic. Nici măcar nu avem și noi un avion al nostru. Festivalul George Enescu se ține tot la Sala Palatului, care a fost făcut de comuniști. În 2015 am aprobat banii pentru refacere, dar nu au fost cheltuiți”, a mai spus fostul premier al României.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă și Gândul, și pe canalul de YouTube Gândul. ”Tineți aproape!”

Citește și…

BNR: Datoria externă a României a crescut, investițiile străine sunt în scădere. Deficitul contului curent s-a micșorat față de anul trecut

Companiile cu acționari străini trimit bani firmelor-mamă, investițiile scad. Analist: „Sunt două forme de repatriere a profitului”

Investițiile străine directe în România au scăzut cu 60% în 2020 și au ajuns aproape de minimul ultimilor 17 ani

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema