Victima accidentului mortal de planor de la Ineu este un barbat de…


Inspectoratul de Poli╚Ťie Jude╚Ťean Bihor a furnizat duminic─â seara c├óteva informa╚Ťii privind accidentul mortal de planor petrecut ├«n comuna Ineu l├óng─â aerodromul Kings Land. Victima este un b─ârbat de 40 de ani din Oradea, au precizat poli╚Ťi╚Ötii.

Potrivit unui comunicat transmis de comisarul-╚Öef Alina F─ârcu╚Ťa, purt─âtorul de cuv├ónt al IPJ Bihor, s-a format ÔÇ×o echip─â complex─â de cercetareÔÇŁ pentru acest caz.

ÔÇ×Duminic─â, 4 iunie a.c., la ora 19.03, Inspectoratul de Poli╚Ťie Jude╚Ťean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 c─â, ├«n afara pistei aerodromului din localitatea Ineu de Cri╚Ö, jude╚Ťul Bihor, s-a pr─âbu╚Öit un planor, iar, din nefericire, pilotul a decedat. La fa╚Ťa locului s-a deplasat cu operativitate o echip─â complex─â de cercetare, format─â din procuror din cadrul Parchetului de pe l├óng─â Curtea de Apel Oradea, poli╚Ťi╚Öti de la Sec╚Ťia nr. 5 de Poli╚Ťie Rural─â Oradea, poli╚Ťi╚Öti criminali╚Öti din cadrul Inspectoratului de Poli╚Ťie Jude╚Ťean Bihor, al─âturi de poli╚Ťi╚Ötii Serviciului Jude╚Ťean de Poli╚Ťie Transporturi Bihor. Persoana decedat─â a fost identificat─â ca fiind un b─ârbat de 40 de ani, din municipiul OradeaÔÇŁ, se arat─â ├«n informarea trimis─â de F─ârcu╚Ťa.┬á

Cercet─ârile sunt continuate de procurorul din cadrul Parchetului de pe l├óng─â Curtea de Apel Oradea, ├«mpreun─â cu poli╚Ťi╚Ötii Serviciului Jude╚Ťean de Poli╚Ťie Transporturi Bihor pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor ╚Öi ├«mprejur─ârilor producerii tragicului┬áeveniment.

Articole pe aceeași temă:

Citeste continuarea pe www.ebihoreanul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema