Viceprimarul USR al Bucureștiului își dă demisia. Plecarea lui Horia Tomescu vine după scandalul de la Administrația SpitalelorHoria Tomescu a anunţat că a renunţat la funcţia de viceprimar USR al Capitalei, din motive personale.

„Dragi bucureşteni, astăzi este ziua în care am pus punct celei mai importante perioade din cariera mea politică, cea de viceprimar USR al Capitalei. Motivele sunt unele personale pentru că după cum bine ştiţi, la finalul fiecărei zile ne gândim la sănătatea şi binele nostru dar şi a celor dragi”, a scris Horia Tomescu, vineri, pe Facebook.

El a adăugat că „a fost o perioadă plină de provocări, de învăţături, de multe ore peste program dar şi de împliniri şi realizări”.

„Mulţumesc colegilor pentru susţinere şi încredere şi mulţumesc bucureştenilor pentru aceşti ani, în care am colaborat pentru dezvoltarea Bucureştiului, asigurându-i că rămân alături de ei, ca simplu cetăţean care iubeşte acest oraş. USR va rămâne mereu partidul născut din speranţa unei societăţi mai bune şi avem cu toţii datoria să nu uităm…

Citeste continuarea pe www.sursazilei.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema