Viceprimarul Miroșeanu: „Când locurile de joacă pentru copii și parcările devin subiecte de campanie electorală, cei care privesc ședințele de Consiliu Local au impresia că văd un film prost!”


Viceprimarul Liviu Miroșeanu, președintele municipalei PNL Bacău, a reacționat printr-un comunicat, după votul din ședința Consiliului Local de luni.

Când locurile de joacă pentru copii și parcările devin subiecte de campanie electorală, cei care privesc ședințele de Consiliu Local au impresia că văd un film prost. Facem politică, de acord, dar totul trebuie să aibă o limită. În primul rând, autocenzura. Decența. Pentru că nu poți doar să declami lucruri fără niciun fel de substanță, să invoci motive închipuite doar ca să nu aprobi proiecte ale actualei administrații.

Din păcate, ce s-a întâmplat la ședința de astăzi a Consiliului Local se încadrează perfect în acest tablou al lipsei de responsabilitate din partea unor colegi consilieri. Fără niciun temei logic au respins, pentru a zecea, unsprezecea oară, proiecte de modernizare a unor importante zone din Bacău. Trag nădejde că vor avea curajul să se uite în ochii băcăuanilor care locuiesc în aceste zone, să le explice de ce vor să-i țină în continuare în noroi și în praf. Și să le spună adevărul: blocăm proiecte pentru că noi facem campanie electorală, vrem să ajungem primari, mai vrem un mandat de consilier.

  • viceprimarul Liviu Miroșeanu (PNL Bacău)

Citeste continuarea pe ziaruldebacau.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema