Vestea momentului despre familia regală britanică. Ce se întâmplă între Prințul Harry și Prințul WilliamEste vestea momentului despre familia regală britanică. Acum s-a aflat ce se întâmplă cu adevărat între Prințul Harry și Prințul William. Cel din urmă a făcut declarații surprinzătoare în documentarul difuzat de Netflix, despre fratele lui mai mare.

Prințul Harry, dezvăluiri despre fratele său, William, în documentarul Netflix. Apropiații nu văd șanse ca cei doi să mai fie cum au fost

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut dezvăluiri incendiare în documentarul „Harry&Meghan”, iar cel mai afectat membru al familiei regale britanice pare a fi chiar fratele mai mare al lui Harry, Prințul William.

Astfel, apropiați ai familiei regale susțin că viitorul rege al Marii Britanii este foarte mâhnit de felul în care Ducii de Sussex l-au pomenit în documentarul Netflix.

William a suferit și el după moartea lui Lady D

De asemenea, durerea infinită a pierderii mamei lor, Lady D, este înfățișată mai mult unilateral în documentarul Netflix.

Ori asta nu are cum să fie adevărat, pentru că și sufletul lui William a fost devastat de moartea mamei, numai că el este altfel decât Harry, a preferat să țină în el, să nu facă declarații publice despre emoțiile care l-au încercat odată cu pierderea uriașă.

Cei doi frați sunt diferiți

Cei doi frați sunt diferiți, iar prințul Harry are o ciudă vădită pe fratele său mai mare, William, pentru că acesta nu i-a luat apărarea. ”Îl înțeleg, e mai calm, își apără moștenirea, este moștenirea sa”, spune Harry despre fratele său.

Această frustrare a avut-o și sora mai mică a Reginei Elisabeta a II-a, Prințesa Margaret. Copilul cel mare primește tot tortul și cel mai mic nicio felie, iar singura sa calitate este doar că s-a născut primul.

Meghan Markle, țapul ispășitor

Acum, atât Meghan Markle, precum și Harry îi critică pe Prințul William și pe Prințesa Catherine. Fratele cel mare este descris de către aceștia drept un personaj fără empatie, iar la un moment dat, Prințul Harry le arată telespectatorilor reacția sa uimită când a primit un mesaj de critică tot de la fratele cel mare.

Băiatul cel mic al Regelui Charles se simte respins și neapărat de atacurile presei. În plus, mai spune în documentar că soția sa a fost oferită hrană presei, aceasta fiind un fel de țap ispășitor despre care se putea scrie orice, timp în care ceilalți membri ai familiei regale au stat la umbră liniștiți.

Kate Middleton, lăudată de aceeași presă

Astfel, ducilor de Sussex nu li se pare corect faptul că Prințesa Kate Middleton nu a fost luată în colimator de presă, așa cum a fost Meghan Markle. În plus, Kate Middleton este preferata presei, fiind lăudată de cele mai multe ori.

Astfel, apropiații familiei regale sunt de părere că între Harry și William nu mai există cale de împăcare.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema