Veste uriașă pentru fanii Petrolului. „Briliantul” Budescu a anunțat că revine pe teren fără kilograme în plus


Veste mare pentru fanii lui Petrolul Ploiești. Constantin Budescu a scăpat de kilogramele în plus pe care le avea și este gata să facă senzație pe teren. Nu a jucat deloc până acum, în primele zece etape de campionat.

„Briliantul” Budescu s-a recuperat și revine pe teren

Constantin Budescu s-a accidentat în luna aprilie, într-un duel cu Farul Constanța, iar acum se află în plin proces de recuperare. Costel Lazăr, președintele clubului din Ploiești, a anunțat că interul a scăpat de kilogramele în plus pe care le avea și este gata să facă senzație pe teren.

„Budescu se recuperează și face pregătire. A intrat deja în programul de pregătire cu echipa. Se antrenează aproape normal. Eu sper ca într-o lună să îl vedem pe teren. A fost o accidentare foarte urâtă…

Chiar și eu am avut în iarnă o ruptură de tendon, știu ce înseamnă, e o recuperare care necesită timp. Din punctul de vedere al kilogramelor chiar stă foarte bine, e în grafic”, a declarat Costel Lazăr pentru ProSport.

Astra Giurgiu (234 de meciuri/87 de goluri), FCSB (48/14), Al-Shabab (24/8), Damac (12/0), FC Voluntari (11/2), Petrolul (7/3) și Dalian (4/0) sunt echipele la care a mai evoluat Budescu. Are trei trofee în palmares, toate cucerite alături de Astra Giurgiu: campionatul, în sezonul 2015-2016, Cupa României, în sezonul 2013-2014 și Supercupa, în sezonul 2014-2015. A adunat 17 meciuri și cinci goluri pentru echipa națională, însă a ratat participarea la EURO 2016, ultimul turneu final al ”tricolorilor”.

Budescu are un singur obiectiv: să fie ca Tamaș

Constantin Budescu s-a reîntâlnit la Petrolul cu veteranul fotbalului românesc: Gabi Tamaș. ”Budi” recunoaște că este invidios pe felul în care arată și în care se mișcă Tamaș, în ciuda vârstei sale.

„Aș vrea să îl prind pe Tamaș. La vârsta lui, se mișcă foarte bine și sunt invidios pe el. E din ce în ce mai bun. A contat și că Tamaș este aici și ne ajută foarte mult, dar eu am spus că voi reveni înainte să ajungă el aici. Acum, e cu atât mai bine. Dacă am putea să jucăm împreună cât mai mult timp ar fi foarte bine”, a declarat Constantin Budescu când a fost prezentat oficial la Petrolul.

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

”Să mă duc 3-4 luni să pot da până în 300 de euro pe lună”

Urmatoarea stire

Zile libere 2023: Anunț oficial

Stiri pe aceeasi tema