Verdict trist de la TAS în cazul Simona Halep! Sportiva NU va fi achitată. Ce pedeapsă urmează să primească oficial în doar câteva zileSimona Halep are mari așteptări de la TAS și speră într-o achitare. Judecătorii de la Sport Resolutions au dictat un verdict teribil pentru ea: 4 ani de suspendare, ceea ce ar însemna final de carieră pentru fostul lider mondial. Pe 7 februarie se va judeca însă apelul ei de la Lausanne și toți specialiștii sunt convinși că lucurile se vor îmbunănăți pentru sportivă.

Totuși niciunul nu crede într-o achitare a Simonei Halep, ci doar într-o micșorare a pedepsei, care ar ajunge undeva la doi ani. Ion Țiriac s-a arătat și el neîncrezător în judecătorii de la TAS, iar Cristian Cernodolea, avocat specializat în sport și agent FIFA nu anticipează nici el un verdict fericit.

„Depinde foarte mult de strategia pe care Halep o va adopta. Părerea mea este că sunt șanse minime ca ea să fie achitată, să i se ridice complet suspendarea, pentru că există multe elemente științifice în cazul ei.

Dopingul e un strict liability offense, adică dacă te-am…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema