Vedeta YouTube a murit în mod tragic din cauza complicațiilor unei operații la inimă


  • Vedeta YouTube Keenan Cahill a murit în mod tragic la doar 27 de ani.
  • Cântărețul a murit din cauza unor complicații în urma unei operații pe cord deschis, a declarat managerul său David Graham.
  • El a murit la spitalul din Chicago joi după-amiază, după ce a fost deconectat de la aparate.

Vedeta YouTube Keenan Cahill a murit în mod tragic la doar 27 de ani. Cântărețul, cunoscut mai ales pentru videoclipurile sale de sincronizare a buzelor cu celebrități, a murit din cauza unor complicații în urma unei operații pe cord deschis, a declarat managerul său David Graham pentru TMZ.

Potrivit publicației, managerul său a declarat că Keenan a fost operat pe 15 decembrie, dar a suferit ulterior complicații și a fost conectat la aparate. El a murit la spitalul din Chicago joi după-amiază, după ce a fost deconectat de la aparate.

YouTuberul suferea de sindromul Maroteaux-Lamy, o afecțiune progresivă care face ca multe țesuturi și organe să se mărească, să se inflameze sau să aibă cicatrici și, în cele din urmă, să se degradeze. În ultima sa postare pe Instagram, Keenan le spusese fanilor că urmează să fie operat pe 15 decembrie. Fanii i-au adus un omagiu vedetei, unul dintre ei scriind: Core YouTube amintiri din copilărie de la tine. Zboară liber în cerul etern”.

În timp ce altul a comentat: Odihnește-te în pace, ai fost o persoană pe care am iubit-o când eram copil. e nasol să aud vestea morții tale. Îți mulțumesc că ai reușit să aduci un zâmbet pe mii de fețe de-a lungul anilor. odihnește-te liniștit Keenan”. Un al treilea a scris: Odihnește-te în pace, îți mulțumesc că ai fost un punct culminant al copilăriei mele.”

Keenan a lansat primul său videoclip de sincronizare a buzelor pe YouTube în august 2010, pe melodia Teenage Dream a lui Katy Perry. El a continuat să colaboreze cu o serie de vedete celebre, printre care 50 Cent, Jennifer Aniston, Maroon 5 și Flo Rida.

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cadou fiscal pentru soldaţii şi funcţionarii ruşi desfăşuraţi în Ucraina. Decizia luată de la Kremlin

Urmatoarea stire

Recomandările polițiștilor pentru noaptea de Revelion 2023. Peste 7800 de polițiști, jandarmi, pompieri, prezenți pentru intervenție și asigurarea ordinii publicii

Stiri pe aceeasi tema