Val de critici după partida KosovoVineri seara, 16 iunie 2023, s-a disputat meciul dintre Kosovo și România, scorul final fiind 0-0. Condițiile partidei nu au fost cele mai fericite, terenul fiind îmbibat cu apă. Deși tricolorii au dominat în primele minute pe teren, gazdele au preluat controlul balonului și au pus presiune pe jucătorii convocați de selecționerul Edi Iordănescu. De altfel, a existat și un val de critici după partida Kosovo – România! Iată detaliile mai jos, în articol.

Situația din teren nu a fost strălucită, seara trecută. Vineri, 16 iunie 2023, s-a disputat meciul dintre Kosovo și România, pe stadionul „Fadil Vokrri” din Prishtina. Meciul a ajuns la final cu un scor de 0-0, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024. Un punct i-a revenit României, însă condițiile de joc nu au fost cele mai fericite, pentru că gazonul a fost îmbibat cu apă. Deși la început părea că partida este favorabilă tricolorilor, reușind să domine balonul în primele minute, gazdele au preluat controlul.

De altfel, România a avut două șanse să marcheze în prima repriză, în minutul 39 și minutul 45+1. Apoi, în cea de-a doua repriză, a mai existat câteva șanse, în minutele 61, 76, 93, 89. Totuși, Kosovo avea să înscrie prin Zhegrova, în minutul 69. Gol care a fost, de altfel, anulat, fiind ofsaid. Tricolorii au mai avut o ocazie, în minutul 90+5, prin Sorescu, dar portarul Muric a respins balonul. Următorul meci va fi în Elveția, la Lucerna, în data de 19 iunie.

Vezi și CINE ESTE CEL MAI VALOROS FOTBALIST ROMÂN, DE FAPT. SURPRIZĂ URIAȘĂ, ROMÂNIA ABIA A ÎNCEPUT SĂ-L DESCOPERE

Val de critici după partida Kosovo – România, transmisă și la Antena 1

Pe de altă parte, partida Kosovo – România, care a putut fi urmărită și la Antena 1, a generat un val de critici. Unul dintre motive a reprezentat chiar modul în care partida a fost comentată de Felix Drăghici și de Andrei Rădulescu.

„Doar gazonul a fost mai prost decât comentariul. Groaznic, măi băieți! Am avut senzația că la microfon este Răzvan Burleanu cu Marcel Ciolacu”, transmite jurnalistul Daniel Nazare.

„Comentatorii, indigerabili de patrioți, iar sentimentele bănuiesc că izvorăsc din contractul FRF-Antenă. Care probabil că e un parteneriat, nu o sinecură. Sau poate că nu e…”, a transmis jurnalistul Alin Buzărin.

„Mai penibili decât jocul României au fost comentatorii Antenei 1, Felix Draghici și Andrei Radulescu… Pe lângă meci total… 👎”, este reacția jurnalistului Gusti Roman.

Vezi și ÎNFRÂNGERE PENTRU GHEORGHE HAGI. VISUL SĂU DIN ACEASTĂ VARĂ NU S-A ÎNDEPLINIT: „A OBȚINUT REZULTATE MAI BUNE DECÂT SE AȘTEPTA”

„România a demonstrat în această seară, încă o dată, că nu mai există echipe mici. «Tricolorii» au reușit să egaleze performanța puternicei selecționate a Andorrei: egal la Priștina, cu Kosovo. E drept,…

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema