”Vai de viața mea!” VIDEO


Marti, 19 Septembrie 2023, ora 15:17

1229 citiri

Tirurile îniante de accident FOTO captură video

Momentul accidentului produs pe Autostrada A1 în dreptul localității Ciorogârla, marți, 19 septembrie, în care au fost implicate două TIR-uri și două autoturisme a fost surpris de camera de bord a unui camion care circula pe celălalt sens. Cinci oameni au murit în carambol.

Accesul la victime a fost dificil, deoarece un microbuz a fost prins între cele două autotrenuri.

Pompierii au reuşit să ajungă după o aproximativ o oră de la începerea manevrelor de descarcerare la vehiculul deformat, prins între TIR-uri, constatând că este vorba despre un autovehicul cel mai probabil cu 8+1 locuri.

”E atât de deformat încât nu poate fi identificat vizual. În acest moment se fac manevre de descarcerare. S-au îndepărtat elementele de caroserie ale vehiculului. În continuare trebuie îndepărtat de capul tractor al TIR-ului. Sunt mai mulţi oameni, nu putem vedea câţi, fără semne de viaţă”, a declarat pentru News.ro Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Știrea inițială

”Patru autovehicule, dintre care două autotrenuri, au fost implicate într-o coliziune faţă-spate pe Autostrada A1 pe sensul Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 17, în zona localităţii Ciorogârla, judeţul Ilfov. Mai multe persoane se află în evaluare medicală la faţa locului, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD”, a anunţat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

VIDEO Facebook/ Breaking News Giurgiu

Într-un autoturism a fost găsită o persoană încarcerată, care a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Floreasca.

În unul dintre autotrenuri a fost găsit şoferul, care a fost şi el scos din vehicul, fiind conştient. El este in evaluare SMURD la fata locului şi urmeaza a fi transportat la spital. Şoferul celui de-al doilea autotren nu are probleme medicale.

”Între cele două TIR-uri este un vehicul, deformat în mare măsură, nu se poate determina numărul de persoane aflat în interior”, au transmis reprezentanţii ISU.

Traficul este blocat, fiind deviată circulaţia pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal.

Eveniment Quarterly Report

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema