Văduva Patricia Esmeralda Mincă, reacție acidă la adresa lui Mario Iorgulescu: „Vrea relaxare și liniște? Păi, o să primească când va fi extrădat!” EXCLUSIVMario Iorgulescu, condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare, pentru omor, decizie fără statut juridic final, a revenit pe rețelele sociale, cu un mesaj care nu a fost deloc pe placul văduvei victimei sale. Patricia Esmeralda Mincă îi dă acestuia o replică usturătoare, prin intermediul Playtech Știri.

Mario Iorgulescu, mesajul cu care a enervat pe toată lumea. „O să primească, în curând, când va fi extrădat…”

În recenta postare de pe pagina sa de Instagram, Mario Iorgulescu, aflat în Italia, acolo unde s-ar trata pentru o serie de afecțiuni psihice, încă neclare opiniei publice, a  folosit o serie de hashtag-uri precum „Relaxare”, „Viață bună”, „Cred în justiție”, „Lege și Ordine”, „Justiție”, „Mafie”, „Toatebune”.

Ulterior, Mario Iorgulescu le-a șters pe cele dintâi și le-a înlocuit cu altele, pe care cel mai probabil cineva din anturajul său le-a considerat mult mai adecvate momentelor pe care le traversează. Este vorba despre „#Dumnezeu, #NuRenunțaNiciodată, #AiÎncredereÎnDumnezeu, #Trăiește-țiViaȚa”.

„Vorbește despre mafie? Serios, un tip ca el?”

Contactată de reporterii Playtech Știri, văduva Patricia Esmeralda Mincă ne-a declarat.

„Înțeleg că folosește pe rețelele alea tot felul de cuvinte! Vorbește despre mafie? Serios, un tip ca el? Păi, cine e mafia, despre care vorbește? El și tatăl său? Ar putea fi mai explicit!”, deschide Patricia Esmeralda Mincă seria confesiunilor, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Ea l-a luat peste picior pe Mario Iorgulescu și pe baza referirilor acestuia, la relaxare și la liniște: „Vrea relaxare și liniște? Păi, o să primească, în curând, așa ceva, când în sfârșit va fi extrădat!”.

E sigură că italienii nu-i vor acoperi la nesfârșit crima comisă

Patricia Esmeralda Mincă e de părere că Mario Iorgulescu nu poate scăpa la nesfârșit de brațul lung al legii.

„Italienii vor înțelege până la urmă că acoperă faptele unui asasin. În joc a fost viața unui om pe care acest individ i-a luat-o fără să clipească măcar. Așa că, până la urmă, eu cred că vor fi obligați să-l predea! Vorbește, despre relaxare și despre liniște, despre viață bună, cel care a luat o viață de om și mi-a lăsat copilul fără tată? De ce nu s-a gândit la astea înainte să se urce băut și drogat la volanul mașinii cu care mi-a ucis bărbatul?!”, a mai spus Patricia, exclusiv pentru Playtech Știri.

„Voi aștepta ziua în care mi se va face, în sfârșit, dreptate”

În plus, femeia îndoliată e dispusă să aștepte mult timp, de acum înainte, ziua în care, în sfârșit, Mario Iorgulescu va fi readus în țară, pentru executarea pedepsei.

„Pentru mine, lucrurile sunt clare! Și nu doar pentru mine! Avem de-a face cu un asasin care a primit pentru fapta sa o condamnare la închisoare de 15 ani și opt luni. Voi aștepta ziua în care mi se va face, în sfârșit, dreptate și eu încă mai cred că ziua aceea nu e deloc departe, cum par să fie convinși alții!”, ni s-a mai confesat ea.

Refuză să-l întâlnească pe Mario Iorgulescu

În ciuda credinței sale încă puternice în justiție, Patricia nu ia în calcul să se întâlnească vreodată cu Mario Iorgulescu: „Nu am nevoie de nimic de la el și de la familia lui. Nu doresc să-l văd în viața mea, vreodată! Nici la pușcărie, în România, nu voi cere să-l văd! Să meargă mă-sa și ta-su la el!”.

Mario Iorgulescu a provocat, în dimineața zilei de 8 septembrie 2019, un grav accident rutier, la intersecția dintre Șoseaua Chitilei și Strada Teodor Neagoe, din Capitală, în urma căruia și-a pierdut viața Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, a cărui mașină a fost spulberată de bolidul pe care-l conducea fiul actualului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema