‘Va trebui să îi reeducăm. Va trebui să îi târâm pe unii dintre ei prin lagăre’Un fost om politic rus cu tendințe ultranaționaliste a emis declarații controversate, sugerând că Moscova ar trebui să adopte măsuri drastice împotriva ucrainenilor, inclusiv distrugerea lor și trimiterea lor în lagăre de reeducare. Pavel Gubarev a făcut aceste comentarii în cadrul unui interviu acordat jurnalistei și observatoarei Rusiei, Julia Davis, și difuzat pe platforma X (fostul Twitter), informează Newsweek..

El a început prin discutarea eșecului Moscovei de a captura Kievul în primele etape ale invaziei la scară largă conduse de Vladimir Putin. Clipul a fost distribuit și pe contul X al consilierului ucrainean pentru afaceri interne Anton Gherșcenko. Acesta are filigranul Knizhni Mir, o editură din Sankt Petersburg, Rusia, unde Gubarev a ținut o conferință pe 24 septembrie.

Gubarev este o figură politică și un soldat rus de origine ucraineană care s-a remarcat în regiunea ucraineană Donbas în 2014. În…

Citeste continuarea pe www.stiripesurse.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

A murit deputatul Tobă

Deputatul Francisc Tobă a murit marți, 15 august. Acesta suferea de o boală gravă. Tobă a fost ales…