UTA Official Store, inaugurat în prezența lui Flavius Domide și Charles de Vegvar • Special Arad · ultimele știri din AradSpecial Arad · ultimele știri din Arad


Unul dintre cele mai importante proiecte ale suporter club UTA a fost inaugurat vineri, 16 iunie, la Arad: a fost deschis UTA Official Store! Evenimentul s-a bucurat de participarea lui Flavius Domide, „Roșcovanul” care a jucat întreaga carieră la UTA Arad, unde a reușit să câștige două titluri de campion, dar și în prezența lui Charles de Vegvar, urmașul Baronului Francisc Von Neuman – părintele UTA.

„Istorie – Prezent – Viitor

Asta înseamnă UTA Official Store! Un proiect născut din pasiunea noastră, a tuturor celor pentru care UTA înseamnă mai mult decât un club de fotbal.

Istoria ne-a inoculat pasiunea pentru culori, pasiunea pentru simboluri, pasiunea pentru emblemă.

Prezentul suntem noi, cu toții, iar împreună ducem pasiunea mai departe.

Viitorul sunt ei, copiii noștri, ai tuturor, copiii Aradului, cei care vor beneficia de pe urma acestui proiect minunat.
UTA a fost și va însemna întotdeauna pasiune. UTA suntem noi, toți cei ale căror simțiri duc în același loc. Iar datoria nostră este să ne asigurăm că spiritul utist va vibra la nesfârșit.

Astfel, seara trecută, Flavius Domide, „copilul teribil al fotbalului arădean”, omul al cărui nume se identifică cu gloria de altădată a Bătrânei Doamne, împreună cu Charles de Vegvar, cel prin ale cărui vene curge chiar sângele Baronului Francisc Neuman, părintele celui mai frumos și mai de preț simbol al Aradului, au inaugurat simbolic unul dintre cele mai importante proiecte ale Suporter Club UTA.

Alături ne-au stat și alte nume importante din istoria acestui club, precum Francisc Tisza, Marius Grad, Adrian Negrău sau Cristian Todea, dar și cei mai importanți parteneri ai Suporter Club UTA, cărora le mulțumim pentru ce au însemnat pentru club, pentru că ne-au fost și ne sunt alături. Le mulțumim tuturor jurnaliștilor prezenți pentru modul în care au ales să transpună evenimentul nostru, dar nu în ultimul rând le mulțumim și colegilor noștri din cadrul Suporter Club UTA pentru prezență, dar mai ales pentru implicare.

Locația UTA Official Store este pe Calea Aurel Vlaicu, bloc L, parter (între Gara CFR și Atrium Mall).

Începând de săptămâna viitoare, magazinul UTA Official Store va fi deschis de luni și până vineri, între orele 10:00 și 18:00, iar sâmbăta între orele 10:00 și 14:00.

Vă așteptăm! ”, transmite Suporter Club UTA.

Citeste continuarea pe specialarad.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema