”USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva”


Duminica, 26 Martie 2023, ora 21:00

16 citiri

Marcel Ciolacu și actualul partner de coaliție Nicolae Ciucă FOTO Hepta

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că nu îşi doreşte un alt USL, vorbind despre coaliţia actuală PSDPNL şi UDMR. Acesta a reamintit că USL a fost făcut împotriva lui Traian Băsescu, la acea vreme când fostul preşedinte era privit ca un duşman.

„Eu nu am duşmani, am adversari politici. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva sau împotriva cuiva”, a completat liderul social-democraţilor.

„Eu nu vreau USL. Eu nu îmi doresc USL, nu am spus niciodată că îmi doresc USL. USL s-a făcut împotriva cuiva, domnule. Domnul Băsescu şi-a câştigat calitatea de duşman. Eu nu am duşmani, am adversari politici. Eu nu fac alianţe ca să mă duşmănesc cu cineva sau împotriva cuiva. Eu vă spun în ceea ce îl priveşte pe Ciolacu, în ceea ce îl priveşte pe Ciucă, vă dau exemplu de preşedinţi de partid care s-au crezut Luceafărul şi toţi au sfârşit în eşec politic”, a afirmat Marcel Ciolacu, duminică seara la România TV.

El a mai explicat că au fost lideri politici în trecut care s-au crezut „Mesia pe pământ” şi nu au sfârşit bine politic.

„Puterea mea vine de la oameni din PSD care se bazează pe votul românilor. Dacă nu ne intră bine în cap asta şi ne credem Mesia pe pământ, vom sfârşi ca ceilalţi. Pe principiile de bază putem pica de acord şi se vede că am picat de acordNu trebuiau să repete aceleaşi greşeli ca PSD. Eu prefer să repet din greşelile făcute, nu să le repet şi eu”, a completat Ciolacu.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Calendar ortodox 2023, 27 martie. Sfinții zilei. Sfânta Muceniță Matroana din Tesalonic

Urmatoarea stire

Simulare Bacalaureat 2023 Edu.ro. Proba scrisă la Limba și literatura română se desfășoară luni, 27 martie 2023. Posibile subiecte

Stiri pe aceeasi tema