Useriștii din Primăria Timișoara au primit verdictul în cazul Rebecca Bedelean: concurs aranjat!


Useriștii din Primăria Timișoara au primit verdictul în cazul Rebecca Bedelean: concurs aranjat!

După ce, în urmă cu fix trei luni, Tribunalul Timiș a stabilit că o tânără simpatizantă a USR făcută șefă de primarul Dominic Fritz a fost, de fapt, angajată ilegal, miercuri, 2 noiembrie, a venit rândul Curții de Apel Timișoara să pronunțe hotărârea definitivă: concursul prin care Rebecca Bedelean a ajuns în primăriei a fost fraudat!

Cităm de pe www.portal.just.ro: “Soluția pe scurt: Respinge recursurile formulate de recurenţii – pârâţi Primarul Municipiului Timişoara şi Municipiul Timişoara şi Bedelean Rebecca Ioana în contradictoriu cu intimata – reclamantă Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici împotriva sentinţei civile nr. 715/03.08.2022.2022 pronunţată de Tribunalul Timiş în dosarul nr. 1295/30/2022.

Fără cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată azi, 02.11.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Document: Hotarâre 1073/2022, 02.11.2022”.

Ziarul nostru a urmărit cazul Bedelean încă de la început, noi relatând în premieră, în 5 septembrie 2021, că “O tânără frumoasă și liberă a ajuns șefă în Primăria Timișoara, deși vechimea în muncă nu i-ar fi permis nici măcar angajarea”.

Și tot ziarul nostru v-a informat, în exclusivitate, în 18 mai 2022, că “O echipă de polițiști a descins în Primăria Timișoara: ancheta vizează concursul câștigat de Rebecca Bedelean!”.

De asemenea, tot din “Renașterea bănățeană” ați aflat, și tot în exclusivitate, că tânăra Bedelean, pusă de primarul Dominic Fritz, în ciuda procesului declanșat de ANFP, șefă la Serviciul Amenajare Peisagistică, Biodiversitate și Ape, și-a înaintat demisia din primărie.

Foto: Facebook/Rebecca Bedelean

Citeste continuarea pe renasterea.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Orădenii din Ioșia: reabilitarea termică făcută ca-n bătaie de joc

Urmatoarea stire

Samsung Galaxy S22 primește un mod de astrofotografie printr-un update de software

Stiri pe aceeasi tema