US Open se joacă pe “iarbă”: „Terenul 17 categoric miroase ca sufrageria lui Snoop Dogg”


Timp de citire: < 1 minut

Se înmulțește numărul vedetelor din tenis care remarcă miros de cannabis la US Open. După Maria Sakkari, a venit rândul lui Alexander Zverev și Marketa Vondrousova să reclame situații similare. Tenismenii au simțit miros de „iarbă” la US Open, în special în zona Terenului 17.

Maria Sakkari, locul 8 mondial în tenisul feminin, se plânsese de mirosul de „iarbă” din zona Terenului 17, acolo unde a fost învinsă de Masarova în primul tur de la US Open.

Sportiva elenă a spus că nu poate invoca această situație ca scuză pentru eliminarea sa prematură din turneu, dar în orice caz mirosul a fost confirmat și Alexander Zverev, locul 12 mondial în tenisul masculin.

„Terenul 17 categoric miroase ca sufrageria lui Snoop Dogg”,

a declarat germanul care, spre deosebire de Sakkari, și-a câștigat partida din runda inaugurală.

„Dumnezeule, este peste tot. Întregul teren miroase a iarbă”,

a mai spus Zverev, potrivit Daily Mail.

În statul american New York, consumul de marijuana în scop recreativ este legal pentru adulții cu vârste minim 21 de ani.

Pe Terenul 17 a jucat și campioana de la Wimbledon 2023, Marketa Vondrousova, care a confirmat la rândul său relatările colegilor săi din circuit.

„Mi-a mirosit de fapt și astăzi. Miroase o grămadă. Cred că e vorba doar de Terenul 17. Terenul este atât de departe, e aproape în parc. Cred că (mirosul, n.r.) vine din parc”,

a declarat Vondrousova.

În anii trecuți s-au plâns de mirosul de „iarbă” de pe Terenul 17 și alți tenismeni.

Arena are 2.500 de locuri și a fost deschisă în 2011, fiind situată în extremitatea sud-vestică a complexului Flushing Meadows, foarte aproape de parc.

Citeste continuarea pe www.afaceri.news

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema