Urmărire pe străzile din Bucureşti. Un şofer beat şi drogat a produs un accident după ce a fugit de Poliție


Poliţiştii au urmărit pe străzile Capitalei un şofer care se urcase beat şi drogat la volan și nu a vrut să oprească la semnale. Șoferul a fost prins după ce a lovit o altă maşină.

Potrivit Brigăzii Rutiere Bucureşti, poliţişti din cadrul Secţiei 26, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanului căruia se afla un bărbat.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului şi, pentru a se sustrage controlului, şi-a continuat deplasarea.

În acest context, poliţiştii au pornit în urmărirea bărbatului, care atunci când a ajuns pe o stradă din Sectorul 4 a intrat în coliziune cu un alt autovehicul. El nu a oprit nici de această dată.

Urmărirea conducătorului autovehiculului s-a încheiat la scurt timp după producerea accidentului de circulaţie, după ce poliţiştii din cadrul Secţiei 26 au reuşit oprirea acestuia.

Şoferul a fost reţinut pentru săvârşirea în concurs a infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi vătămare corporală din culpă.

El urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

                                                                                                                  Adina Silav

Citeste continuarea pe www.sursazilei.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Scrisoarea de protest la adresa Ucrainei trimisă de România către Comisia Europeană în scandalul Bâstroe / DOCUMENT

Urmatoarea stire

Netflix lansează un documentar despre culisele industriei pornografice! Iată când îl poți vedea

Stiri pe aceeasi tema