Urmărește “The Boogeyman”, o adaptare după Stephen King


Noua peliculă “The Boogeyman” este inspirată de nuvela cu același nume a lui Stephen King. Lansată în 1978, povestea s-a bucurat și de alte ecranizări, în 2005 și 2007. Se pare că “The Boogeyman” (echivalentul lui Bau-Bau) continuă să fie o temă demnă de valorificat. Viitorul film este bazat pe un scenariu scris de Mark Heyman (“Black Swan”) și duo-ul Scott Beck și Bryan Woods, cunoscut pentru “A Quiet Place”.

Filmul de groază le are ca protagoniste pe Sadie Harper, o elevă de liceu, și pe sora ei mai mică, Sawyer. Ele au trecut printr-o tragedie, moartea mamei, iar relația cu tatăl lor nu este prea grozavă. Bărbatul, pe nume Will, este un terapeut care încearcă să accepte pierderea soției. Lucrurile se agravează în momentul în care unul dintre pacienții lui Will apare pe neașteptate la ei acasă, în căutare de ajutor, și îl lasă în urmă pe “The Boogeyman”. Ființa supranaturală se hrănește cu emoții precum suferința și tristețea, iar familia Harper pare a fi festinul perfect.

Trailerul prezintă câteva imagini ale monstrului titular și dezvăluie că entității supranaturale îi place să stea în cele mai întunecate colțuri din casă. Mai mult, preferă să se ascundă sub pat, devenind “lucrul care vine pentru copiii tăi atunci când nu ești atent”.

“The Boogeyman” este regizat de Rob Savage, iar distribuția este compusă din Sophie Thatcher, cunoscută pentru “Yellowjackets”, Vivien Lyra Blair, care a jucat în “Bird Box” și “Obi-Wan Kenobi”, David Dastmalchian, Chris Messina, Marin Ireland, Madison Hu și LisaGay Hamilton.

TRAILER “The Boogeyman”:

Citeste continuarea pe www.infomusic.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Surprizele recensământului. Au apărut primele date oficiale parțiale pentru județul Constanța

Urmatoarea stire

Transformarea ireală a unei femei care cântărea mai mult de 272 de kg. Și-a făcut un selfie după ce a dat jos peste 133 din ele

Stiri pe aceeasi tema

Videoclip: Bullet For My Valentine

Bullet for My Valentine alternează între sensibilitate şi o voce muşcătoare, alături de riff-uri de rock alternativ nervos…