UPDATE: Șoferul care conducea tractorul și și-a ucis fratele în accident era sub influența băuturilor alcoolice! (FOTO) – Vremea noua


– Advertisement –

UPDATE: Accidentul mortal a avut loc la ora 16.40. Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că, pe drumul comunal DC 74B, în localitatea Valea Lungă, comuna Vinderei, județul Vaslui, s-a produs un eveniment rutier, în urma căruia un bărbat a decedat, fiind călcat de tractorul condus de fratele lui. Conducătorul tractorului agricol se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultând o valoare de 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat, în urma testării.

„În urma primelor cercetări efectuate a reieșit că un tractor agricol, înregistrat în comuna Vinderei, condus de către un bărbat în varstă de 35 de ani, din Valea Lungă, a accidentat un bărbat (fratele lui – n.r.), în vârstă de 48 de ani, din aceeași localitate, care ar fi sărit de pe caroseria vehiculului agricol pe partea carosabilă, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut sub roțile acestuia. În urma producerii evenimentului rutier a rezultat decesul barbatului de 48 de ani (fratele persoanei care conducea tractorul – n.r.). Conducătorul tractorului agricol se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultând o valoare de 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat, în urma testării. În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului sau altor substanțe”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Accident mortal în comuna Vinderei! Un bărbat a fost călcat cu tractorul pe cap și torace de fratele său!

INCREDIBIL!… Accident rutier mortal la Valea Lungă, comuna Vinderei. Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost călcat de un tractor, chiar de Ziua Tatălui! În tractorul care se deplasa prin sat, se aflau doi frați: Nelu Bâgu, de 35 de ani la volan și Jan Bâgu, de 48 de ani, care stătea se pare, în afara cabinei lângă aripa unei roți. La un moment dat acesta din urmă, nu se știe cum, a sărit sau a căzut de pe aripă și a fost călcat de roata tractorului. În prezent la fața locului este o jelanie de nedescris, decedatul având 4 copii, care strigă după tatăl lor! Toate rudele sunt la fața locului, unde atmosfera este grea și apăsătoare, iar fratele care era la volan este în stare de șoc!

„A fost trimisă o ambulanță SAJ Vaslui, substația Bârlad, de tip C2 cu medic, care a găsit victima fără semne vitale și cu leziuni incompatibile cu viața la nivelul capului și toracelui. A fost declarat decedat iar cazul a fost preluat de poliție”, a precizat medicul urgentist Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui. Vom reveni cu amănunte!

– Advertisement –

Citeste continuarea pe www.vremeanoua.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema