UPDATE: Radarul Armatei Române a detectat o posibilă dronă rusească în direcția Galați! Locuitorii au primit mesaje Ro-Alert!


Ministerul Apărării Naționale (MApN) anunță că sistemul de supraveghere al Armatei Române a indicat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, „o posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian național, cu semnal detectat pe un traseu către municipiul Galați.

Semnalul a fost detectat vineri noapte de sistemul de supraveghere al României, în contextul în care forțele rusești atacau în același timp oreșele ucrainene de la granița cu România.

“Până la acest moment, nu au fost identificate obiecte căzute din spațiul aerian pe teritoriul național. Căutările vor continua și în cursul acestei zile (sâmbătă – n.r.)”, transmite Ministerul Apărării Naționale.

Căutările presupusei drone sunt în desfășurare pe câmpurile din apropierea blocurilor ANL Cantermir din municipiul Galați, aproape de limita cu județul Brăila.

Un elicopter al Armatei survolează zona, iar zeci de forțe, de la polițiști, la jandarmi și…

Citeste continuarea pe jurnalbr.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Exclusiv | DAVID, îngerașul UCIS de o șoferiță cu test antidrog POZITIV și cercetată în LIBERTATE | Strigătul unei mame: “Vreau să se facă dreptate! Era un copil fericit și iubit” | Vecinii spun că femeia de la volan are un soț care a făcut închisoare pentru crimă și că n-ar fi străină de lumea substanțelor interzise | SURSE: Șoferița va fi REȚINUTĂ dacă și analizele la sânge confirmă consumul de droguri – stiri Braila

Peste mai puțin de două luni, David împlinea 4 ani. Era un copil lipicios care aducea zâmbetul pe…