UPDATE: Bărbatul care amenința că se aruncă de la etajul unui bloc din Timișoara a fost salvat de un alpinist (VIDEO)UPDATE, 9 iunie, ora 13.30: Bărbatul care amenința că se va arunca de la etajul unui bloc din Timișoara a fost salvat de un alpinist, anunță Ministerul Afacerilor Interne.

„Așa a fost salvat bărbatul din Timisoara care amenința că se va arunca de la etaj.

Salvatorul a ieșit preț de o secundă pe geam și și-a luat ultimele repere.

Apoi si-a pregătit dispozitivul de salvare și a acționat.

O operațiune de salvare pentru care pompierii timișoreni merită toate felicitările!

Salvatorul este cel din comentariu.

FELICITĂRI!”, se arată în postarea MAI.

Știrea inițială, 9 iunie, ora 8.33: Un bărbat de 37 de ani, militar al unei unități MApN din Timișoara, amenință de joi că se aruncă de la etajul 7 al unui bloc din municipiu, iar vineri dimineață încă sunt în desfășurare negocieri pentru a-l convinge să renunțe la acest gest, transmit Timiș Online și Spotmedia.ro.

Un militar din Timișoara amenință că se aruncă de la etaj

Polițiștii încearcă de joi dimineață să îl convingă pe subofițerul MApN să nu recurgă la acest gest. Vineri dimineață este tot pe pervazul geamului, iar negocierile sunt în desfășurare. Între timp, bărbatul a cerut o șaorma, țigări și apă.

Incidentul se petrece în Calea Șagului din Timișoara, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara, un negociator de la Serviciul de Acțiuni Speciale, pompierii și un echipaj medical.

Pompierii au adus o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțime, iar lângă bloc a fost amplasată o saltea pneumatică.

Iubita bărbatului a venit și ea la locul evenimentului, dar acesta refuză să discute cu ea.

Militarul este cadru activ din 2007 și are gradul de plutonier, iar colegii săi de serviciu au declarat pentru Opinia Timișoarei că mergea periodic la psiholog în ultima perioadă și se plângea că este foarte stresat la serviciu.

„Subofițerul este angajat al MApN din 2007, fiind încadrat în prezent ca subofițer de stat major. Este necăsătorit și are un copil. Militarul nu a participat la misiuni în teatrele de operații, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat. La nivelul unității militare se va constitui o comisie, condusă de șeful de stat major, care va cerceta cauzele producerii acestui incident”, a precizat Brigada 18 Cercetare Supraveghere „Decebal”.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Silvio Berlusconi a murit

Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei, a murit, anunță agenția de presă italiană ANSA. Silvio Berlusconi a fost…