UNTOLD UNIVERSE a semnat un acord cu Mozaik Investments


Parteneriatul are ca scop extinderea internațională a grupului de entertainment fondat la Cluj-Napoca în anul 2015, dar și transformarea brandului UNTOLD într-unul cu impact global. În prezent, după 8 ani de existență, brandul UNTOLD are deja o importantă rezonanță internațională în special în rândul publicului tânăr, iubitor de festivaluri și concerte, festivalul din Cluj-Napoca clasându-se constant în ultimii ani între primele 10 festivaluri din întreaga lume, în cele mai importante topuri mondiale, atât ca preferințe ale publicului, cât și ca preferințe ale artiștilor.

Alături de festivalul din inima Transilvaniei, grupul UNTOLD UNIVERSE organizează Neversea, unul dintre cele mai mari festivaluri de pe o plajă din Europa, festivalul de iarnă Massif din Poiana Brașov, cel mai apreciat târg de Crăciun din România în 2022, West Side Christmas Market, dar și plaja NEVERSEA Beach.

Pe lângă principalele direcții de business canalizate în organizarea de festivaluri, UNTOLD UNIVERSE deține în grup și alte companii care furnizează servicii în sfera entertainmentului: agenția de sponsorship The Sponsorship Agency, agenția de comunicare Magic Maker Communication și casa de producție Magic Maker Media House.

“Sunt convins că prin unirea forțelor cu Mozaik Investments vom reuși să facem pași uriași în expansiunea globală a brandului nostru principal, UNTOLD, dar și a altor proiecte din grup care au un potențial imens, plus dezvoltarea unor concepte noi. Experiența complementară a partenerilor noștri în scalarea și accelerarea proiectelor, adunată cu dedicarea și pasiunea echipei UNTOLD, ne vor ajuta să valorificăm încă din acest an oportunitățile apărute atât pe plan național, cât și pe plan internațional”, a declarat Bogdan Buta, Fondator UNTOLD UNIVERSE

Mozaik Investments este o companie de investiții fondată în 2019 care urmărește să investească în companii cu potențial ridicat de creștere, oferind capital și know how în schimbul unei participații minoritare. Zona de interes este reprezentată de Europa Centrală și de Est, cu precădere România, și este acoperită prin cele două birouri din București si Viena.

Printre investițiile Mozaik în România se numără lanțul de cafenele 5 To Go, compania de food management Flavours / Stradale și fintech-ul Pago.

“Suntem foarte încântați de parteneriatul cu UNTOLD. Chiar dacă este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri românești la nivel global, investiția noastră s-a bazat în special pe oamenii din spatele brandului. Considerăm că expertiza și motivația echipei vor fi determinante în expansiunea companiei, atât local, cât și internațional”, a spus Vlad Bușilă, Mozaik Investments.

Citeste continuarea pe www.infomusic.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Motivul pentru care Irina Fodor de la America Express face pe dura acasă: “Îmi păstrez statutul de balaur” EXCLUSIV VIDEO

Urmatoarea stire

Fructele care nu trebuie să-ți lipsească din meniu dacă ai ficat gras

Stiri pe aceeasi tema

Videoclip: Cheloo – Ritmuetot

iUmor revine pe micile ecrane, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, cu un nou sezon de comedie totală.…