Unde se află cel mai frumos cimitir din lume FOTOJoi, 22 Decembrie 2022, ora 06:55

1686 citiri

Construit cu vedere la Oceanul Atlantic, în vechiul San Juan, capitala statului Puerto Rico, acest cimitir este situat în mijlocul a două dintre cele mai aglomerate atracții ale insulei, fortul El Morro și Castillo San Cristóbal.

Cimitirul în sine este deseori fotografiat, dar nu este vizitat foarte frecvent, deoarece se află în apropiere de cartierul rău famat La Perla și se ajunge la el printr-un tunel care duce la poarta principală.

Numit Santa María Magdalena de Pazzis, dar cunoscut de localnici pur și simplu ca Cimitirul Vechi San Juan, a fost înființat oficial la sfârșitul anilor 1800 și este locul de înmormântare a unora dintre cei mai faimoși cetățeni din Puerto Rico.

Din interiorul cimitirului, există o priveliște minunată asupra El Morro, pe de o parte, și La Perla, pe de altă parte. În fața se află Oceanul Atlantic, iar în spate casele colorate din Old San Juan.

Santa María Magdalena de Pazzis se află pe lista celor mai frumoase cimitire din lume, alături de Recoleta, din Buenos Aires, sau Monumental, din Milano.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

SUA, ajutor de 1,8 miliarde dolari pentru Ucraina, inclusiv sistemul Patriot

Urmatoarea stire

China a trimis 39 de avioane de război și 3 nave în apropierea Taiwanului

Stiri pe aceeasi tema