Un tânăr din Tufești, n-a oprit la STOP și s-a tamponat cu un autocamion care circula regulamentar • ProBraila • Stiri BrailaUn tânăr din Tufești, n-a oprit la STOP și s-a tamponat cu un autocamion care circula regulamentar • ProBraila • Stiri Braila


Sâmbătă, 18 martie a.c., la ora 19:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe DE584, la intersecția cu DJ255A, ar fi avut loc un accident rutier. 

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Tufești, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 255A, dinspre Gropeni, la intersecția cu DE 584 nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire și ar fi întrat în coliziune cu un autocamion cu cisternă, înmatriculat în Ialomița, care circula regulamentar dinspre Brăila, către Slobozia. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

Tânărul din Tufești a fost sancționat contravențional cu amendă conform O.U.G. 195/2002 și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Citeste continuarea pe probr.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Prima conexiune cuantică funcțională și integrată din România a fost implementată de Universitatea Politehnica. La ce va fi folosită – UseIT.ro

Urmatoarea stire

Pârâul Poklos ecologizat de voluntari ai Penitenciarului Târgu Mureș — Info Mureș

Stiri pe aceeasi tema